Společnost Koncept Ekotech, s.r.o. nasadila do rutinního provozu SAP Business One rozšířený o procesně přizpůsobený komplet Versino Dealer Factory™

[Tisková zpráva] Praha, 12. května 2008 – Společnost Koncept Ekotech, s.r.o., poskytující technickou a poradenskou činnost v oblastech hospodaření s vodou v České republice a na Slovensku, uvedla do provozu mezinárodní řešení SAP Business One rozšířené o procesně přizpůsobené řešení Versino Dealer Factory™ a manažerský nástroj GIST Controlling pro SAP Business One. Implementaci zajišťovala firma Versino CZ s.r.o., která je autorizovaným partnerem společnosti SAP v oblasti řešení SAP Business One. Na projektu se dále podílela společnost GIST, s.r.o.

Společnost Koncept Ekotech, s.r.o. nabízí systémová řešení v různých oblastech hospodaření s vodou v sanitárních a průmyslových instalacích.

Hlavními důvody pro nasazení nového informačního systému ve společnosti Koncept Ekotech, s.r.o. byla potřeba kompletního pokrytí klíčových firemních procesů jedním integrovaným systémem a podpora zahraničních obchodních aktivit na Slovensku.

„Na SAP Business One oceňujeme především jeho schopnost poskytovat všem našim zaměstnancům prostřednictvím jednoho plně integrovaného rozhraní neustále aktuální a vzájemně provázaná data o naší činnosti. Nasazení SAP Business One přineslo naší firmě především zvýšení efektivity vlastní činnosti, zkvalitnění informační podpory řídících a kontrolních procesů a položilo dobrý základ pro další rozvoj Koncept Ekotech, s.r.o. do budoucna,“ uvádí Ing. Zdeněk Petrů, jednatel společnosti.

Spuštění systému SAP Business One a všech rozšiřujících modulů do rutinního provozu proběhlo postupně v průběhu prvního čtvrtletí roku 2008. Více informací o SME řešeních SAP lze získat na webových stránkách www.sap.com/cz/smb.