Konference Citrix Synergy 2008 představí zajímavé osobnosti IT

16. 4. 2008

[Tisková zpráva] Projevy ideových lídrů IT přinesou neotřelé pohledy na vztah IT a podnikání, návštěvníky pobaví také světově známý komik

SANTA CLARA, Kalifornie, USA — 15. dubna 2008 — Citrix Systems, Inc. (Nasdaq: CTXS), světový lídr v oblasti infrastruktury pro poskytování aplikací, představil hlavní řečníky na konferenci Citrix Synergy™ 2008 a také hlavní hvězdu zábavného programu. Citrix Synergy 2008, výroční IT konference, na které se setkávají obory virtualizace, počítačových sítí a poskytování aplikací, se koná ve dnech 20. – 23. května 2008 v prostorách George R. Brown Convention Center v texaském Houstonu, USA.

Citrix Synergy, která se zrodila před více než 10 lety jako konference uživatelů, se po všech stránkách změnila a stala se přední světovou událostí, zaměřenu na poskytování aplikací. Citrix Synergy je místem, kde se na třídenní konferenci s širokým záběrem a za velkého zájmu průmyslu IT setkávají obory virtualizace, počítačových sítí a poskytování aplikací.

Návštěvníci se mohou zúčastnit čtyř akcí se společnou registrací. Jsou jimi tradiční uživatelská konference s představením nejnovějších produktů Citrixu; ukázky implementací, produktů a řešení pro poskytování aplikací; podnikatelské symposium IT 2.0, určené speciálně pro vedoucí pracovníky; a „Geek Speak Live“ což je tzv. „nekonference“, jejíž témata a průběh neurčují organizátoři, ale samotní účastníci z řad technických nadšenců neboli „geeků“, analytiků a bloggerů.

Součástí letošního programu Synergy je řada projevů významných osobností, které patří mezi technologickou elitu. Kromě diskusí za přítomnosti průmyslových analytiků, zákazníků a partnerů zazní na Synergy řada klíčových projevů o protínání IT a podnikání od odborníků, kteří rozhodují o změnách a inovacích v průmyslu.

Nejprodávanější autor
Nicholas Carr, nejprodávanější autor knih „Does IT Matter?“ a „The Big Switch: Rewiring the World, from Edison to Google“, svými nekonvenčními názory apeluje na zdravý rozum při podnikání a využívání technologií. Časopis Computerworld označil tohoto bývalého redaktora magazínu Harvard Business Review za „mimořádně jasnozřivého“ a jeho projev na Citrix Synergy slibuje rozpoutat vzrušující debatu.

Stratég
Počítáme s tím, že Bob Muglia, hlavní viceprezident divize Microsoft Server and Tools Business, nabídne odborný náhled do budoucího směřování informační technologie, kterou Microsoft nazývá Dynamická IT. Muglia dohlíží na vývoj ohromné řady inovací a pohybuje se stejně dobře na poli techniky i podnikání. Na Synergy 2008 se Muglia podělí o strategii, jak učinit z IT silnějšího partnera pro podnikání – pomocí taktiky, kterou zdokonaloval na základě rozsáhlých zkušeností ve spolupráci se svým týmem a zákazníky Microsoftu, aby tak podpořil růst a technologický náskok svojí divize.

Architekt
Vishal Sikka, vedoucí technologický pracovník SAP AG, řídí strategii firemní technologie a architektury napříč celým portfoliem produktů a také práce spojené s nastupujícími technologiemi. Sikka hraje vedoucí úlohu v dlouhodobém směřování výzkumného úsilí společnosti SAP a je pověřen plánováním nové generace architektury SAP. Sikka se podělí o svůj názor na agilitu podnikání, adaptabilní podnikové procesy a vliv virtualizace na urychlení inovací v podniku.

Vizionář
Mark Templeton, známý také pořádáním ohňostrojů, je tváří Citrixu. Jako prezident a CEO pomohl vynést Citrix na podnikatelské a technologické výsluní. Templeton drží prst na pulsu tržních trendů a jeho proslov přinese zajímavý pohled na špičkové technologie, které podporují rozvoj podnikání zákazníků. Na Citrix Synergy nabídne Templeton svůj názor na budoucnost poskytování aplikací a jeho vliv na způsob fungování podniků.

Komik s cenou Emmy
Dana Carvey, známý především jako skvělý imitátor, uvede závěrečnou noční party. Carvey měl po sedm sezón stálé angažmá v americkém zábavném pořadu Saturday Night Live (SNL), kde se proslavil nejvíce svými postavami „Church Lady“, „Grumpy Old Man“ a „Hans“ z dvojice kulturistů Hans a Franz. Kromě toho sklízí Carvey velké uznání za své neobvyklé a nadsazené komické imitace politických osobností, například bývalého prezidenta George Bushe. Carvey dostal mnoho televizních a filmových rolí, včetně hvězdné role Gartha Algara, společníka Wayna Campbella (Mike Myers) ve filmu Waynův svět. V roce 1993 vyhrál Carvey cenu Emmy za vynikající individuální výkon ve varietním a hudebním programu pro SNL.

Citrix Synergy 2008 se koná v prostorách George R. Brown Convention Center v texaském Houstonu ve dnech 20. – 23. května 2008. Více informací najdete na http://www.ci­trixsynergy.com.

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET