KOREKTURA.CZ je imprimis

[Tisková zpráva] Původní službu VIRTUÁLNÍ TEXTOVÝ KOREKTOR, kterou na internetové adrese www.korektura.cz poskytovala firma Plow & Piston, společnost s ručením omezeným, naleznou nyní uživatelé pod značkou imprimis na adrese www.imprimis.eu. Ta zastřeší všechny dosavadní i nové aktivity firmy.

Korektorské služby nabízí firma už od roku 2000. V průběhu minulých let k nim přibyly další aktivity, jako například překlady do češtiny s profesionálním redigováním, překlady do slovenštiny, korektury ve slovenštině, psaní reklamních textů, dodávání článků pro tištěné a internetové projekty a poskytování profesionálních redakčních služeb. Nabídku všech těchto činností je možné nalézt v jednotné grafické úpravě na domovské stránce s adresou www.imprimis.eu. Některé z jednotlivých produktů si přesto ponechají vlastní internetové domény, takže korektorské služby mohou klienti nadále hledat na www.korektura.cz, překlady nabízí stránka www.dobreprekla­dy.cz apod.

Zcela novými produkty, které získávají v nabídce společnosti vlastní prostor, jsou textové audity (www.textoveau­dity.cz) a tvorba textových manuálů (www.textovema­nualy.cz), určené zejména pro velké firmy, které cítí potřebu provést důkladnější analýzu práce s jazykem nebo definovat pro ni vlastní pravidla.

Významnými klienty jazykových a redakčních služeb firmy Plow & Piston jsou divize Sreality společnosti Seznam.cz, tiskárna K.P.R. tisk, poskytovatel on-line marketingových řešení Pears Health Cyber a velké množství reklamních agentur, mimo jiné Klan, DDB, Dimar, Lemonade aj., z tištěných časopisů například Pěkné bydlení a Vše pro dům, byt, zahradu, hobby.