Krámky.cz v novém, oslovují stále více prodejců

[Tisková zpráva] Unikátní obchodní platforma Krámky.cz (www.kramky.cz) změnila podobu své titulní strany a svým zákazníkům přináší také další změny. Server, který poskytuje drobným prodejcům ojedinělou možnost zdarma si založit vlastní internetový obchod, tím přechází do ostrého provozu. Již dnes jeho služeb využívají stovky aktivních obchodů.

Server Krámky.cz vznikl v létě loňského roku s cílem oslovit drobné prodejce a živnostníky, kteří hledají jednoduchý a účinný způsob prodeje svého zboží na internetu. Krámky těmto uživatelům nabízí možnost zdarma si založit plně funkční internetový obchod. Navíc je veškeré zboží vložené do jednotlivých krámků nabízeno k prodeji na centrální doméně www.kramky.cz.

S průběhem zkušebního provozu jsou spokojeni také zástupci provozovatele. „Ukázalo se, že řada zejména drobných podnikatelů nenašla na internetu nástroj, který by jim umožnil levně prodávat jejich zboží. Po úpravách, které jsme na Krámcích provedli začátkem února, jde podle našeho názoru o plně profesionální a na českém trhu zcela ojedinělý prodejní systém,“ vysvětluje Kamil Gric, ředitel společnosti xBizon, s.r.o.

Prokazují to také statistiky aktivních obchodů a realizovaných transakcí. V současné době lze na Krámcích najít stovky aktivních obchodů, které každý měsíc realizují objednávky v hodnotě více než půl milionu korun. „Od začátku roku 2010 vznikají každý měsíc desítky až stovky nových krámků. Podobně stoupá také množství objednaného zboží. Naše prodejce se snažíme vzdělávat a prezentovat jim nástroje, pomocí nichž mohou své zboží na internetu zviditelnit. Součástí nabídky Krámků jsou například doplňující služby za bezkonkurenční ceny,“ vysvětluje Kamil Gric. Mezi službami lze najít školení, registrace do katalogů, SEO optimalizaci a další.

Specialitou Krámku je také specifická nabídka zboží. Kamil Gric k tomu dodává: „Tím, že jsme se zaměřili na odlišnou cílovou skupinu, pro niž nejsou vhodné aukce či klasické internetové bazary, nabízí řada našich prodejců skutečně netradiční zboží. Jde často o řemeslné či rukodělné výrobky, ale také zboží čistě spotřebního charakteru.“

Zkrácená verze zprávy pro okamžité otištění ve vašem periodiku (255 znaků): Netradiční obchodní platforma Krámky.cz přešla do ostrého provozu. Svým uživatelům nabízí založení plnohodnotného e-shopu zdarma či za minimální poplatek. Již dnes disponují Krámky stovkami aktivních obchodů s nabídkou velkého množství netradičního zboží.

O projektu Krámky.cz
Krámky.cz jsou unikátní obchodní platformou, která nabízí drobným prodejcům a živnostníkům založení vlastního internetového obchodu. Registrace je zdarma a uživatel má k dispozici funkční e-shop do několika minut. Veškeré zboží vložené prodejci je navíc nabízeno k prodeji nejen na adrese krámku, ale také na centrální doméně www.kramky.cz.

O společnosti xBizon, s.r.o.
xBizon, s.r.o. je mladá společnost odborníků z oblasti médií, orientující se na tvorbu originálních internetových projektů. Návštěvníkům našich webu předkládáme netradiční mediální projekty, které přináší nový pohled na danou problematiku, stejně jako portály z oblasti služeb, které v České republice doposud chybí.

Vitalia.cz: Bižuterie tisícinásobně překračuje povolené limity

Bižuterie tisícinásobně překračuje povolené limity

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny