Křišťálově čistý zvuk s Jabra GO 660

[Tisková zpráva] Přepínejte svůj headset zcela plynule mezi mobilním telefonem a softwarem pro VoIP

Praha, Česká republika, 26. října 2010 – Společnost GN Netcom, přední výrobce inovativních náhlavních souprav prodávaných pod značkou Jabra, představila vůbec první náhlavní soupravu s Bluetooth®, která je vybavena technologií Noise Blackout™ Extreme.

Na poli bezdrátových headsetů představuje technologie Noise Blackout™ Extreme unikátní funkci, jež zajišťuje eliminaci ruchů v pozadí, a to bez jakýchkoliv kompromisů v oblasti kvality zvuku. Dvojice mikrofonů spolu s pokročilou DSP technologií nejprve identifikují zdroj zvuku, aby následně došlo k zesílení žádané hlasové složky a naopak potlačení nežádoucího šumu. Samotné provedení této profesionální náhlavní soupravy je jinak stejné jako u modelu Jabra EXTREME™, který je určen koncovým zákazníkům.

Jabra GO™ 660 je náhlavní souprava připojitelná k mobilnímu telefonu s podporou technologie Bluetooth a k osobnímu počítači, kde bezdrátové spojení zajistí přiložený Bluetooth adaptér Jabra LINK™ 320 USB. Uživateli od této chvíle postačí jediný headset, pomocí kterého může telefonovat jak z mobilního telefonu, tak i přes nejrůznější VoIP sofwarové klienty do vzdálenosti až 10 metrů od základny. Zároveň výborně poslouží pro poslech hudby z internetových rádií nebo streamovacích zařízení.

Důležitými parametry tohoto zařízení jsou také délka hovoru až 5,5 hodiny a výdrž v pohotovostním režimu 10,5 dne. Jabra GO™ 660 je vybavena funkcemi přijmutí a ukončení hovoru, tlačítkem pro zapnutí a vypnutí, regulací hlasitosti zvuku, opakování posledního hovoru a ztišení čekajícího hovoru. Nabíječka do automobilu umožňuje uživateli dobíjet headset prostřednictvím adaptéru přímo ve vozidle Bluetooth adaptér Jabra LINK™ 320 USB byl od zakladu navržen a vyvinut pro aktivní profesionály, kteří pracují ve své kanceláři nebo se často pohybují v terénu. Z tohoto důvodu se jedná o zařízení, jež plně vyhovuje požadavkům plug-and-play, neboť ke svému provozu nevyžaduje žádnou instalaci ovladačů.

Jabra LINK™ 320 USB pro Bluetooth® podporuje operační systémy Windows XP/Windows Vista/Windows 7, přičemž navíc spolupracuje se všemi významnými platformami internetové telefonie. Mezi ně patří například Skype, Cisco Communicator nebo Microsoft® Office Communicator 2007.

Produkt je dostupný na českém trhu za částku 2.190 Kč bez DPH

O společnosti GN Netcom
Společnost GN Netcom je lídrem na trhu náhlavních souprav, jež lidem umožňují volně komunikovat na libovolném místě světa, a to napříč různými komunikačními platformami. Divize CC&O vyvíjí a prodává náhlavní soupravy připravené na provoz v rámci sjednocené komunikace, které se následně uplatňují především v kontaktních centrech a kancelářích. Mobilní divize se zaměřuje na náhlavní soupravy určené pro mobilní telefony a produkuje rovněž zařízení určená pro hlasitý odposlech v automobilech. GN Netcom celosvětově prodává své výrobky pod značkou Jabra. Ke konci roku 2009 měla společnost GN Netcom, která je dceřinným podnikem GN Store Nord A/S, celkem 850 zaměstnanců. Více informací naleznete na stránkách www.jabra.com

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

DigiZone.cz: Kanál TA3 HD zahájil vysílání

Kanál TA3 HD zahájil vysílání

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

DigiZone.cz: Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Měšec.cz: Stavební spoření: alternativa i pro seniory

Stavební spoření: alternativa i pro seniory

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst