KVADOS implementuje myAVIS™ ve společnosti GENEI spol. s r.o.

[Tisková zpráva] Společnost KVADOS Mobile Solutions s.r.o. zahájila implementaci mobilního informačního systému myAVIS™ Field Sales ve společnosti GENEI spol. s r.o. Ta je významným dovozcem a distributorem autodílů a autopříslušenství pro český a slovenský trh. Spuštění systému myAVIS™ je plánováno na druhou polovinu roku 2008.

Mobilním informačním systémem myAVIS™ získá společnost GENEI spol. s r.o. systematický nástroj pro řízení vlastního obchodního týmu spolu s možností sběru dat přímo z trhu a jejich následné vyhodnocení.

O společnosti GENEI spol. s r.o.
Společnost GENEI spol. s r.o. je dovozcem a distributorem autodílů a autopříslušenství pro celé území České i Slovenské republiky v úzké spolupráci s renomovanými zahraničními dodavateli. V krátké době se společnost dokázala stát spolehlivým dodavatelem autodílů s jednou z nejkvalitnějších nabídek na našem trhu.

V současnosti distribuuje zboží z centrálního skladu v Praze o ploše 4 000 m2 a z pobočky Brno o ploše 300 m2. Svůj distribuční systém opírá o spolupráci s prodejnami a velkoobchody s náhradními díly. Společnost je držitelem certifikátu řízení jakosti dle ČSN EN ISO 9001:2001. Certifikace proběhla pod kontrolou společnosti TUV.

O společnosti KVADOS Mobile Solutions s.r.o.
KVADOS Mobile Solutions s.r.o. se úzce se specializuje na vývoj, distribuci a implementaci mobilního informačního systému myAVIS™. Společnost aktivně působí na většině trhů Evropy prostřednictvím vlastních obchodních zastoupení a dále rozsáhlé sítě obchodních partnerů v oblasti vývoje mobilních řešení pro společnosti působící v sektoru obchodním, distribučním, servisním a logistickém. KVADOS Mobile Solutions, s.r.o. je držitelem Microsoft Gold Certified partner s kompetencemi Mobility Solutions a ISV Software Solutions, je také Hewlett Packard Preferred Partner 2007 se statutem ATeC – Autorizované technologické centrum HP, T-Mobile Solutions partner a Autorizovaný partner společnosti O2 Telefonica.

myAVIS™ je rodina mobilních informačních systémů pro uživatele, kteří většinu svého pracovního času tráví mimo kancelář. Funkčnost řešení myAVIS™ je navržena především pro prodejní, servisní, marketingové a distribuční společnosti a umožňuje u všech zákazníků společnosti efektivní řízení obchodních procesů. Monitoring a řízení aktivit mobilních uživatelů je zpracováván v serverové aplikaci systému myAVIS™. Uživatelé prostřednictvím mobilních zařízení PDA s aplikací myAVIS™ Client získávají informace a instrukce z centrály a zároveň provádějí v průběhu obchodních návštěv sběr požadovaných dat. myAVIS™ je certifikován nezávislou testovací organizací jako řešení s právem používat logo Designed for Windows Mobile.

Vitalia.cz: 7 druhů hotových těst na vánoční cukroví

7 druhů hotových těst na vánoční cukroví

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo