KVADOS Mobile Solutions je také Microsoft Gold Certified Partner

[Tisková zpráva] Společnost KVADOS Mobile Solutions s.r.o., výrobce a dodavatel unikátního mobilního systému myAVIS™, získala statut Microsoft Gold Certified Partner. Dosáhla tak stejné úrovně certifikace jako mateřská společnost KVADOS, a.s., která toto nejvyšší ocenění drží již řadu let.

Titul Gold Certified Partner uděluje Microsoft pouze partnerům s nejvyšší úrovní kvalifikace a odborných schopností v oblasti svých technologií. Užívají jej pouze nejbližší spolupracovníci společnosti Microsoft a garantuje jim přístup ke zdrojům a podpoře, stejně jako dokládá a podtrhuje jejich výsadní postavení na trhu.

„Těší mě, že se tvrdá práce všech našich zaměstnanců vyplácí. Dosáhli jsme mety naší mateřské společnosti, a tím dále posilujeme hodnotu celé skupiny KVADOS. Titul Microsoft Gold Certified Partner jsme získali díky rostoucímu obratu, výborným referencím a především zásluhou systematického a dlouhodobého vývoje našich klíčových řešení. Nyní můžeme klientům nabídnout opět něco navíc a zároveň je utvrdit, že právě KVADOS Mobile Solutions je lídrem v oblasti mobilních informačních systémů,“ říká Petr Gregor, výkonný ředitel KVADOS Mobile Solutions s.r.o.

O společnosti KVADOS Mobile Solutions s.r.o.
Společnost KVADOS Mobile Solutions s.r.o. vyrábí a dodává informační systém myAVIS™ určený k řízení mobilních zdrojů. Společnost aktivně působí na trzích celé Evropy prostřednictvím vlastních obchodních zastoupení a rozsáhlé sítě obchodních partnerů. Mezi klienty patří především společnosti působící v sektoru obchodním, distribučním, servisním a logistickém.

KVADOS Mobile Solutions s.r.o. je důležitým partnerem řady dalších společností, například Microsoft Gold Certified partner s kompetencemi Mobility Solutions a ISV Software Solutions, dále Hewlett Packard Preferred Partner 2009 se statutem ATeC – Autorizované technologické centrum HP, T-Mobile Solution TOP Partner a certifikovaným obchodním partnerem O2 Telefonica pro mobilní aplikace.

myAVIS™ je rodina mobilních informačních systémů pro uživatele, kteří většinu svého pracovního času tráví mimo kancelář. Řešení myAVIS™ je navrženo především pro prodejní, servisní, marketingové a distribuční společnosti a umožňuje u všech zákazníků společnosti efektivní řízení obchodních a servisních procesů. K jeho nejvýznamnějším oceněním patří pětinásobné vítězství v prestižní soutěži Microsoft Awards.