KVADOS úspěšně rozšiřuje nasazení myAVISTM ve společnosti ČD – Telematika

[Tisková zpráva] Společnost KVADOS Mobile Solutions s.r.o. úspěšně rozšiřuje nasazení svého mobilního informačního systému myAVISTM Field Service ve společnosti ČD – Telematika a.s. Jedná se o projekt, který v letošním roce získal ocenění v soutěži Microsoft Technology Awards 2008. Systém nově využívají i pracovníci oddělení Komplexní servis, které zahrnuje řešení pro komplexní správu a opravu IT hardware a software. Celé řešení myAVISTM Field Service je online rozhraním propojeno se všemi klíčovými interními systémy, což mimo jiné umožňuje servisním technikům optimalizovanou a cílenou práci dle aktuálních denních požadavků vedoucího dispečera.

Mohou tak například v průběhu pracovního dne začít, přerušit, ukončit nebo obnovit práci na jednotlivých servisních úkonech. Pilotní provoz nové etapy projektu v oddělení Komplexní servis společnosti ČD – Telematika a.s. je spuštěn v ostravském a olomouckém regionu a následně bude rozšířeno na území celé České republiky.

O společnosti ČD – Telematika a.s.
Společnost ČD – Telematika a.s. je silnou a stabilní společností poskytující širokou škálu produktů a služeb z oblasti telekomunikací, informatiky a telematiky se smluvně garantovanými parametry s působností v celé České republice. K poskytování služeb slouží druhá největší ICT infrastruktura v ČR, centrální úložiště dat, serverové farmy, vývojová, servisní a další specializovaná pracoviště. Mezi nejvýznamnější zákazníky patří České dráhy, a.s., ale i celá řada telekomunikačních operátorů včetně provozovatele akademické sítě CESNET, státní správa a další významné společnosti s decentralizovanou správou.

O společnosti KVADOS Mobile Solutions s.r.o.
KVADOS Mobile Solutions s.r.o. se úzce se specializuje na vývoj, distribuci a implementaci mobilního informačního systému myAVIS™. Společnost aktivně působí na většině trhů Evropy prostřednictvím vlastních obchodních zastoupení a dále rozsáhlé sítě obchodních partnerů v oblasti vývoje mobilních řešení pro společnosti působící v sektoru obchodním, distribučním, servisním a logistickém. KVADOS Mobile Solutions s.r.o. je držitelem Microsoft Gold Certified partner s kompetencemi Mobility Solutions a ISV Software Solutions, je také Hewlett Packard Preferred Partner 2007 se statutem ATeC – Autorizované technologické centrum HP, T-Mobile Solutions partner a Autorizovaný partner společnosti O2 Telefonica.

myAVIS™ je rodina mobilních informačních systémů pro uživatele, kteří většinu svého pracovního času tráví mimo kancelář. Funkčnost řešení myAVIS™ je navržena především pro prodejní, servisní, marketingové a distribuční společnosti a umožňuje u všech zákazníků společnosti efektivní řízení obchodních procesů. Monitoring a řízení aktivit mobilních uživatelů je zpracováván v serverové aplikaci systému myAVIS™. Uživatelé prostřednictvím mobilních zařízení PDA s aplikací myAVIS™ Client získávají informace a instrukce z centrály a zároveň provádějí v průběhu obchodních návštěv sběr požadovaných dat. myAVIS™ je certifikován nezávislou testovací organizací jako řešení s právem používat logo Designed for Windows Mobile.