LangMaster International představuje LangMaster Business Solutions

LangMaster International představuje LangMaster Business Solutions

Praha, 1. června 2004 – Skupina služeb pro elektronické vzdělávání a zpracování dat. Společnost LANGMaster International, s.r.o. přední tvůrce a dodavatel multimediálních vzdělávacích produktů, rozšiřuje svou nabídku o zcela novou skupinu pokročilých řešení a služeb LANGMaster Business Solutions.

LANGMaster International představuje LANGMaster Business Solutions s cílem zásadně rozšířit svou nabídku v oblasti Business To Business / Business To Government (B2B / B2G) aktivit. Tato nová skupina služeb se skládá ze dvou hlavních součástí LANGMaster E-learning a LANGMaster Data Services a je určena zejména společnostem, které mají zájem využít silného zázemí tvůrčího týmu LANGMaster a jeho bohatých zkušeností při vývoji multimediálních technologií a konsolidaci různorodých, rozsáhlých datových zdrojů.

LANGMaster E-learning je krokem k naplnění nejnáročnějších zákaznických požadavků, které směřují k sestavování specializovaných forem výuky. Elektronické vzdělávání se dostává do popředí zájmu personálních manažerů a tento alternativní typ vzdělávaní je určen pro domácí uživatele i pro velké podniky, které implementují vlastní i nakoupené kurzy do složitých Learning Management Systémů (LMS). LANGMaster nabízí ucelenou nabídku hotových multimediálních kurzů pro jazykové vzdělávání, informační gramotnost, účetnictví a další obory. Kurzy byly vytvořeny ve spolupráci se světově proslulými firmami a při jejich vývoji byly použity nejmodernější technologie, které pomáhají vytvořit kvalitní e-learningová řešení. Originální technologie LANGMaster jsou k dispozici i pro tvorbu elektronických kurzů vytvářených na zakázku. Vysoká kvalita zpracování a používané standardy jsou zárukou funkčnosti a návratnosti vynaložených prostředků.

Samozřejmou součástí nabídky je kompletní zavedení síťových instalací u zákazníka a poskytování servisních a poradenských služeb. Aktuální nabídku řešení a hotových kurzů připravených k implementaci do LMS systémů naleznete na stránkách http://soluti­ons.langmaster­.cz.

LANGMaster Data Services se zaměřují na hromadné zpracování a přípravu rozsáhlých datových zdrojů za účelem jejich zviditelnění, zpřístupnění uživatelům a obchodního využití. Sestavení nové nabídky je logickým vyústěním snahy nabídnout co možná nejvíce ze zkušeností týmu vývojářů a produkčních pracovníků, jejichž dosavadní práce poskytla zázemí pro veškerou produkci titulů LANGMaster. Vývojový potenciál, jenž pomohl k realizaci dřívějších projektů, se proměnil v novou nabídku LANGMasteru pro zákazníky, kteří disponují bohatým obsahem – zdrojovými daty – a hledají partnera pro jejich přeměnu do uživatelsky dostupné formy. Komplexní služba datového zpracování zahrnuje shromáždění a setřídění podkladů, jejich digitalizaci a uložení v databázových strukturách požadovaných vlastností. Dále tvorbu výstupů v „uživatelském“ formátu od webových aplikací po distribuční nosiče CD-ROM / DVD-ROM a v neposlední řadě též praktické zobchodování potenciálnímu zákazníkovi díky existujícím kanálům, především charakteru e-commerce. Díky komplexní podpoře se tak dostane hrubým datům plného zhodnocení, a to s možností detailní kontroly na každém stupni zpracování.

Přestože nabízené řešení LANGMaster Data Services je obchodní novinkou, v rámci interních prací byly podobné projekty již realizovány s klíčovými partnery při přípravě Kurzu účetnictví (CÍGLER SOFTWARE a ISU) a sérii vzdělávacích kurzů (AISIS). Aktuální nabídku řešení naleznete na stránkách http://soluti­ons.langmaster­.cz.

Vedením týmu, který bude nabízet pokročilá řešení typu B2B a B2G, byl pověřen Jan Plecháč, který se v posledních letech specializoval na problematiku moderních výukových postupů a sám stál u zrodu obdobných projektů.

Celou nabídku služeb LANGMaster Business Solutions, včetně podrobného popisu, zájemci naleznou na http://soluti­ons.langmaster­.cz.

Kontakt:
Mirka Pilátová
LANGMaster International
tel.: +420 244 460 807
e-mail: mpilatova@lan­gmaster.cz
www.langmaster.cz

DigiZone.cz: V Plzni odstartovalo Radio 1

V Plzni odstartovalo Radio 1

Vitalia.cz: Co pomáhá dítěti při zácpě?

Co pomáhá dítěti při zácpě?

Vitalia.cz: Jedlé kaštany jsou trpké, je třeba je tepelně upravit

Jedlé kaštany jsou trpké, je třeba je tepelně upravit

DigiZone.cz: Skylink: zpožděný kanál Prima +1

Skylink: zpožděný kanál Prima +1

DigiZone.cz: SES zajistí HD pro M7 Group

SES zajistí HD pro M7 Group

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů