Lekis s novou webovou prezentací od KAKTUS Software

[Tisková zpráva] Praha, 8. března 2011 – Společnost KAKTUS Software, poskytovatel softwarových řešení a služeb v oblasti informačních technologií, oznámila, že vytvořila novou webovou prezentaci pro společnost Lekis, předního dodavatele lékárenských informačních systémů. Nová prezentace je postavena na platformě Microsoft Office SharePoint Server (MOSS) a nahrazuje zastaralý a nevyhovující systém pro správu obsahu. Nové řešení významně zefektivňuje publikaci obsahu a jeho schvalování díky využití workflow v procesu publikace.

Společnost KAKTUS Software dodala kompletní řeše­ní webové pre­zentace včetně moderního designu a koncepce webu. Webové stránky jsou cíleny k podpoře prodeje a následné podpoře vyvíjených informačních systémů v lékárenství. Jedním z důležitých efektů nového řešení je ucelení vnitřní infrastruktury společnosti Lekis díky využití jedné systémové platformy pro publikaci a správu obsahu a dokumentů napříč společností.

„Potřebovali jsme řešení, které by nám pomohlo zefektivnit naše předprodejní procesy a fázi následné podpory našim zákazníkům,“ řekl Ing. Tomáš Bartoň ze společnosti Lekis. „Díky osvědčené spolupráci se společností KAKTUS Software a nově vytvořenému portálu se nejen zvýšila úroveň vztahů se zákazníky, ale také jsme vylepšili úroveň procesů při správě obsahu a dokumentů.“

Webový  portál je postavený na platformě MOSS, která je rozšířena především v segmentu větších společností. Obecným cílem nasazení a využití platformy je především řízení toku informací napříč společností a automatizace, integrace a standardizace podnikových procesů.

O společnosti Lekis s.r.o.

Společnost Lekis s.r.o. patří mezi nejvýznamnější dodavatele informačních systémů  do českých lékáren. Hlavním produktem společnosti je program Lekis pro Windows, který je určen pro všechny typy lékáren v celé České republice. Společnost Lekis s.r.o. se stará o informační systémy ve více jak 700 lékárnách v celé ČR. Ve společnosti pracuje 70 zaměstnanců v deseti pobočkách. Informační systém je lékárnám nabízen jako komplexní služba, tedy včetně hardwaru a následného servisu, který funguje 24 hodin 7 dní v týdnu. Více informací o společnosti Lekis je možné nalézt na www.lekis.cz

O KAKTUS Software

KAKTUS Software je dynamicky se rozvíjejícím softwarovým developerem. Od svého založení v roce 1997 poskytuje profesionální služ­by a vyvíjí technologicky vyspělý software s hlavním důrazem na systémy založené na internetových a intranetových technologiích. V rámci vývoje softwaru společnost KAKTUS Software úzce spolupracuje s předními technologickými partnery, mezi které patří například společnosti Microsoft a Oracle. Svá řešení poskytuje podnikům a organizacím z nejrůznějších odvětví. Portfolio zákazníků je velmi široké a zahrnuje nejen střední podniky, ale také giganty z oborů telekomunikací, obchodu, pojišťovnictví, logistiky, dopravy i státní správy apod. Více informací o společnosti lze nalézt na www.kaktus.cz.

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv