Letní hity internetového prodeje - bazény, grily a fotoaparáty

Letní hity internetového prodeje – bazény, grily a fotoaparáty

Červnovým hitem internetového obchodního centra KASA.cz se staly bazény, grily a fotoaparáty.

Faktem je, že český spotřebitel nakupuje na internetu stále častěji a tato činnost se stává zcela běžnou součástí každodenního života. S nastávající sezónou je to obzvlášť patrné. „U nás, v KASA.cz, lidé v současnosti, tedy uprostřed léta, nejvíce kupují především bazény a lávové grily,“ říká ředitel obchodního centra, Martin Kasa. A následně dodává: „ Bazénů se prodaly stovky. Velký zájem byl zejména o modely od společnosti Marimex, které byly zakoupeny zákazníky především z oblasti Českých Budějovic, Liberce, Čáslavi, Řevnic a Prahy. Na Moravě nakupovaly tento sortiment zákazníci z regionu Brno a Ostrava. Zvýšený zájem jsme zaznamenali také o grily, upřednostňovány byly lávové grily značky Campingaz. Prodávaly se desítky týdně, nejvíce v regionu Prahy, Čáslavi, Jindřichova Hradce, Pardubic a Českých Budějovic. Mimo tyto dvě komodity se velmi dobře prodávaly také fotoaparáty a kamery, což jistě souvisí s blížící se dobou dovolených. Obecně jsou digitální fotoaparáty hitem posledních měsíců a vedou pomyslný žebříček nejprodávanějšího zboží KASA.cz“ doplňuje Martin Kasa.

KASA.cz v současnosti nabízí svým zákazníkům možnost využít nákupu na splátky se čtyřměsíčním odkladem zahájení splácení. V klidu si tak můžete užít dovolenou s novým fotoaparátem či kamerou a platit až později.

EUROCOMM Group s.r.o.
Klapkova 3
182 00 Praha 8 – Kobylisy

Martin Kasa, ředitel
Tel.: +420 296 347 032
Mail: martin.kasa@e­urocomm.cz

Jana Koppová, PR manažerka
Tel.: +420 602 793 393
Mail: koppova@fastfor­ward.cz

O internetovém obchodním centru KASA.cz
KASA.cz je provozováno ryze českou společností EUROCOMM Group s.r.o. již od roku 1999. Obrat skupiny EUROCOMM dosáhl za 2. čtvrtletí roku 2005 částky převyšující 109 miliónů korun. Společnost zaměstnává v České republice více než 25 zaměstnanců.
Jedinečnost KASA.cz spočívá v tom, že mimo velmi pestré a široké nabídky zboží, světově známých i méně známých značek, KASA.cz svým klientům nabízí i širokou paletu přidaných služeb. Kompletní sortiment a přehled služeb naleznete na stránkách www.kasa.cz Společnost EUROCOMM Group s.r.o. aktivně působí ve 4 zemích EU. Dceřinná společnost provozující obchodní centrum HEJ.sk je v současnosti největším internetovým obchodem na Slovensku.