Levné SMS pro zákazníky Servery.cz

Levné SMS pro zákazníky Servery.cz

Globe Internet, provozovatel služby SERVERY.CZ, přináší svým klientům unikátní nabídku reagující na zpoplatnění zasílání SMS zpráv do sítě T-Mobile. Ve spolupráci se společností DCCI nabízíme zákazníkům výhodu nejnižších cen za placené SMS zprávy. Služba pro zasílání SMS je dostupná z adresy http://mobilem­.servery.cz.

Služba je k dispozici všem klientům SERVERY.CZ. Přihlašují se do ní použitím svého zákaznického jména, které slouží k objednání, změně a odběru všech služeb u společnosti Globe Internet.

Hlavní výhodou služby MOBILEM.SERVERY.CZ je vedle garantovaného doručení především nižší cena za zaslání SMS, která činí 1,22 Kč bez DHP (tedy cca 1,30 Kč s DPH). Zasílaní SMS zpráv funguje na základě kreditního systému – zákazník si předplatí kredit v požadované výši, který potom může neomezeně dlouhou dobu čerpat. Minimální výše kreditu je stanovena na 200,– Kč. Aktivace této služby je pochopitelně zdarma.

Dalšími výhodami, které jsou uživatelsky velice příjemné, je možnost vytvoření vlastního adresáře kontaktů nebo potvrzení o zaslání SMS na e-mail odesílatele (včetně znění celého textu SMS ).

Platba za službu MOBILEM.SERVERY.CZ je možná bankovním převodem, prostřednictvím eBanky, Paegas GSM banking nebo Eurotel GSM banking. Připsání kreditu je otázkou několika minut po obdržení platby (cca 10 minut) Službu MOBILEM.SERVERY.CZ zajišťuje po technické stránce společnost DCCI.