Lifestylový magazín Napalubu.cz o lodích, jachtách a životu na moři

4. 3. 2009

[Tisková zpráva] Brno, 4. března 2009 - Všem milovníkům životního stylu na palubě lodí, plachetnic a dalších plavidel je určen nový magazín Napalubu.cz (www.napalubu.cz), který dnes (4. března 2009) zahájil svůj zkušební provoz. Jde přitom o první profesionální a nezávislé médium v této oblasti na českém a slovenském internetu. Společnost xBizon spuštěním magazínu navazuje na úspěch portálu Nazeleno.cz, který od startu v polovině loňského roku přináší informace ze světa úspor energií pravidelně již více než 60 000 návštěvníkům.

Šéfredaktorem nového magazínu Napalubu.cz (www.napalubu.cz) se stal Jaroslav Bartoš, dosavadní šéfredaktor Osobních financí, měsíčníku z oblasti financí. „Český a slovenský internet na příznivce vody a lodí zapomíná. Zatímco projektů z jiných oblastí je dostatek, milovníci vody musí informace hledat na cizojazyčných serverech nebo se omezit na projekty fandů či firem, které internet využívají jako další kanál sebeprezentace. Napalubu.cz je nezávislé profesionální medium. Naší silou je objektivnost, komplexnost a správnost našich informací,“ vysvětluje redakční priority.

„Kromě uceleného souboru informací přineseme také řadu doplňkových služeb, na jejichž odladění usilovně pracujeme. Jde nejen o katalog firem, ale také katalog lodí, charterů, nabídku kapitánských zkoušek, lodní bazar a další. V dlouhodobém horizontu hodláme podobnými službami pokrýt všechny oblasti, které s vodními plavidly souvisí,“ slibuje Jaroslav Bartoš.

Po spotřebitelském magazínu Nazeleno.cz, který se od svého spuštění v polovině roku 2008 úspěšně etabloval na českém internetu, jde o teprve druhý mediální projekt společnosti xBizon, s.r.o. „Napalubu.cz splňuje předpoklady média, jehož spuštění v těchto dnech má čtenářskou i obchodní logiku. Obchodní po stránce rostoucího zájmu o celou oblast lodí, plachtění a charterů; čtenářskou zase ve smyslu nedostatku věrohodných informací na českém i slovenském internetu,“ vysvětluje Kamil Gric, ředitel společnosti xBizon, s.r.o. „Naším záměrem stále zůstává přinášet projekty také mimo sféru médií. Dlouho připravovaný portál z oblasti služeb představíme již příští měsíc,“ uzavírá.

Magazín Napalubu.cz najdete na adrese www.napalubu.cz.

Zkrácená verze zprávy pro okamžité otištění ve vašem periodiku (250 znaků): Byl zahájen provoz Napalubu.cz, prvního internetového magazínu ze světa lodí, plachtění a života na moři. Společnost xBizon tím navazuje na úspěch magazínu Nazeleno.cz, který přináší informace o úspoře energií pravidelně více než 60 000 návštěvníkům.

O společnosti xBizon, s.r.o.
xBizon, s.r.o. působí na českém internetu od července 2008, kdy zahájil provoz internetového magazínu Nazeleno.cz z oblasti úspor energií a zdravého životního stylu. Společnost je složena z odborníků z mediální branže, kteří se orientují na tvorbu originálních internetových projektů. V roce 2009 společnost plánuje spuštění dalších dvou serverů z oblasti služeb.

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem