Limemedia představuje nové ABradio.cz

[Tisková zpráva] Společnost Limemedia dnes spustila novou podobu portálu plného rádií ABradio.cz. Na portálu ABradio naleznete přes 150 rádií všech žánrů. Z tohoto počtu nabízí ABradio.cz největší výběr českých rádií.

Každý měsíc přibývá na portálu ABradio.cz mnoho rádií s unikátním obsahem. Patří sem například rádio Olympic, které je složeno pouze ze skladeb známé skupiny. Maminky s dětmi určitě potěší unikátní rádio v ČR – rádio Pohádka, pro mladší generaci jsou připravena mnohá rádia, jmenujme 2 nejnovější, a to Rádio PartyPlanet a Rádio Philips Cool.

Unikátní jsou nejen specifická rádia zaměřená na určitou kapelu či žánr, ale i samotný obsah portálu ABradio.cz, kde naleznete životopisy známých interpretů a kapel, doplněných do fotogalerie a samozřejmě diskografii.

Inovací prošlo celé ABradio.cz i jeho ovládací a funkční prvky. Uživatelsky přívětivější přehrávač vám poskytne kompletní informace o předešlé skladbě, skladbě která aktuálně hraje a která bude následovat.

Rozšířena byla i databáze interpretů. Ke svému oblíbenému zpěvačce, zpěvákovi či kapele uživatel nalezne na ABradio.cz kompletní biografii, diskografii, videa, fotky, odkazy a seznam rádií, na kterých můžete daného interpreta slyšet.

Další novinkou je, že můžete svému oblíbenému interpretovi či kapele vyjádřit sympatie a stát se jeho fanouškem – jednoduše na 1 klik.

Značeného rozšíření se dočkala i komunitní část webu. Tým ABradio.cz vytvořil uživatelsky přívětivé prostředí, zjednodušené ovládání a kromě, pro posluchače a uživatele ABradio.cz, tradičních soutěží a dalších informací, si nově mohou přidat oblíbená rádia do svého osobního profilu – stačí se přihlásit a svá rádia má uživatel okamžitě k dispozici. Samozřejmostí jsou funkce, jako je přidání fotografie, komunikace s ostatními uživateli a to včetně komunikace v diskusích, kterými je celý web ABradio.cz protkán.

ABradio BOX je další novou službou pro uživatele a fanoušky ABradio.cz . Jedná se o jednoduchý modul pro vložení vlastního rádia do vašich stránek. Jednoduše si prostřednictvím 3 kroků vyberete ze žánrů a rádií, které chcete mít na svých osobních či firemních stránkách, následně vám nabídneme výběr z 6 barevných variant ABradio BOXů pro vložení do vašich stránek. Posledním krokem je okopírování kódu pro vložení ABradio BOXu přímo do Vašich stránek.

Pod značkou MyABradio.cz zastřešujeme desítky internetových rádií. Možnosti vysílat prostřednictvím MyABradio své vlastní rádio využívají hlavně firmy a instituce, pro které je vlastní rádio originálním nástrojem propagace, přidanou hodnotou pro jejich zákazníky a novým efektivním komunikačním kanálem. Výhodou internetových rádií je, že se dají vysílat i přijímat prakticky z jakéhokoli místa na světě. Další výhodou MyABradio je cena, Vaše vlastní rádio je levnější než krabička cigaret, vyjde na 67 korun denně.

Portál ABradio.cz provozuje společnost LIMEMEDIA a.s.. Ta je jedním z největších internetových subjektů na českém trhu a tvoří součást největší mediální skupiny s ryze českým kapitálem Media Bohemia. LIMEMEDIA v současnosti provozuje a vyvíjí 17 internetových médií, mezi jinými portál PartyPlanet.cz, Ceskehry.cz, Autoweb.cz, ABradio.cz a lifestylové magazíny jako Femina.cz, 4Men.cz nebo Living.cz. Jako první uvedla na český trh revoluční koncepci internetových magazínu, poskytuje streaming FM radiím i firmám. Společnost zaměstnává 40 internetových profesionálů a má více než 50 externích spolupracovníků.

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Vitalia.cz: Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Podnikatel.cz: Zařízení pro EET zbytečně, vrátí vám peníze

Zařízení pro EET zbytečně, vrátí vám peníze

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Lupa.cz: Teletext je „internetem hipsterů“

Teletext je „internetem hipsterů“

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu