Linuxáři využijí SSH u ZONERu naplno

[Tisková zpráva] (Brno, 18. 10. 2010) - Společnost ZONER software, provozovatel profesionálních webhostingových služeb Czechia.com, přichází s významným vylepšením svých služeb. Její zákazníci mohou nyní využívat SSH přístup k linuxovému webhostingu a virtuálním serverům.

Jako jedna z mála firem na českém trhu nabízí společnost ZONER software bezpečný SSH přístup ke svým webhostingovým a serverhostingovým službám. Zkušení administrátoři a webmasteři tak získávají výkonný nástroj pro údržbu svých webů.

SSH přístup umožňuje vzdálené připojení k linuxovému serveru, na kterém může správce webu následně spouštět sadu příkazů pro práci s komprimovanými daty, složkami, nebo soubory. Výjimečná je také možnost spuštění správce souborů Midnight Commander, který nabídne komfortní správu souborů i pro uživatele s menšími znalostmi Linuxu.

„Zprovozněním SSH přístupu jsme získali významnou konkurenční výhodu a zatraktivnili své služby především pro provozovatele rozsáhlejších webových aplikací. Ti mají nyní více možností, jak pracovat s větším objemem dat přímo na serveru.“, říká Petr Komárek, ředitel internetové divize ZONER software.

Bližší informace najdete na http://www.czechi­a.com/.

O společnosti ZONER software, a.s.
Společnost ZONER software, a.s. (www.zoner.eu), je největší český producent softwaru v oblasti digitální fotografie, grafiky, multimédií a významný poskytovatel internetových služeb souvisejících s prezentací na internetu a e-komercí.

Společnost provozuje své služby pod značkami Czechia (www.czechia.com), Zoner inShop (www.inshop.cz), regZone (www.regzone.cz), Zoner Photo Studio (www.zoner.cz), Certifikační autorita Czechia (www.caczechia.cz), Interval.cz (http://inter­val.cz), Zoner AntiVirus (www.zoneranti­virus.cz) a Zoner Press (www.zonerpres­s.cz). ZONER software patří mezi největší poskytovatele webhostingu v České republice, je akreditovaným registrátorem domén CZ a EU a v oblasti elektronické komerce je lídrem domácího trhu.