Lite-On představuje externí SLIM mechaniky v nových barvách

[Tisková zpráva] Eindhoven, Nizozemí – Lite-On dnes představil novu řadu barevných externích SLIM DVD optických mechanik – e SAU108. Mechanika je 8x rychlostní, připojuje se pomocí USB a je vhodná především pro ty, kteří hledají kompaktní a přenosnou DVD vypalovačku.

Mechanika je již k dispozici v bílé a vínově červené barvě, na únor se připravuje černá a modrá barva.

„Rozšíření nabídky barev externích SLIM DVD mechanik odpovídá novým trendům ve vývoji na trhů noteboků“, vysvětluje Jelmer Veldman, manager pro marketing, Lite-On, Evropa. „ Odpovídáme poptávce trhu, která klade stále větší důraz na design mechanik. Notebooky se stávají módní záležitostí, tomu odpovídá velikost a barevné řešení. . Nabídka SLIM DVD vypalovaček se tomu přizpůsobuje. Zákazník nyní vyhledává produkt odpovídající kvalitě a rovněž také který odpovídá jeho životnímu stylu.“ dodává Veldman.

Výběru barev Lite-On předcházela anketa o nejoblíbenější barvu, která byla umístěna na webových stránkách www.liteonit.com. “ Černá a modrá barva se staly jednoznačnými favority”, říká Jelmer Veldman. „Proto je představíme jako první. Názory a přání klientů jsou pro nás velmi cenné a těšíme se,že touto interaktivní cestou budeme moci pracovat i nadále.“

Rychlost zápisu mechaniky je 8× pro DVD±R a DVD+RW, 6× pro DVD±R DL a DVD-RW, 5× pro DVD-RAM a 24× pro CD-R(W). Rychlost čtení je 8× pro DVD-ROM a 24× pro CD- ROM.

Ve stejné řadě představíme rovněž eSAU108, která je vybavená fukcí LightScribe. Uživatelé tak mohou vypalovat štítky a popisky přímo na disk – stačí vypálit data na jednu stranu, otočit disk a vypálit nálepku na stranu druhou. Mechanika SAU108 je k dispozici v černé, červené a bílé.

Externí SLIM DVD vypalovačka Lite-On je k dispozici za 69 Eur.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).