Logica CEE spojuje marketing a HR pod jedno vedení

10. 9. 2010

[Tisková zpráva] Spojení marketingového a personálního oddělení umožní sjednotit interní a externí komunikaci a zefektivnit péči o dva nejdůležitější prvky byznysu společnosti Logica – zákazníky a zaměstnance v celém regionu. Ředitelkou marketingového a personálního oddělení byla jmenována Eva Vavrušková, která doposud řídila marketing společnosti Logica pro střední a východní Evropu.

Eva Vavrušková disponuje bohatými zkušenostmi z oblasti informačních technologií, marketingu i řízení. Kariéru zahájila ve společnosti Škoda, profesní zkušenosti sbírala i během svého působení v IT firmách CCA Group (1990 – 1994), FCC Folprecht Plzeň (1998–1999) a Aimtec Outsourcing (2007–2009).

Ve společnosti Logica působí s krátkou přestávkou již od roku 1999. Nejprve zastávala pozici Delivery managera, později byla jmenována HR ředitelkou s působností ve střední a východní Evropě (CEE) a roku 2005 se ujala postu marketingové ředitelky. V roce 2009 se po dvouleté pauze do společnosti Logica vrátila a na jaře letošního roku nastoupila na pozici marketingové ředitelky Logica CEE, kam kromě České republiky patří také Slovensko, Maďarsko a Polsko. Vedle tvorby a řízení marketingové strategie se zaměřuje i na Public Relations, propagaci značky Logica a interní komunikaci, a proto je rozšíření její působnosti i na oblast lidských zdrojů logickým krokem.

„Péče o zákazníky i zaměstnance je o lidech, vztazích, motivaci, emocích. Logica vytváří dlouhodobá partnerství se svými zákazníky, stejně dlouhodobé vztahy chceme mít i s našimi zaměstnanci. Náš obchodní úspěch je založen na skvělých lidech, které máme. Logica vždy patřila mezi nejlepší zaměstnavatele v České republice a já budu pracovat na tom, aby se naše pozice dále zlepšovala nejen zde, ale i v dalších zemích regionu,“ uvedla Eva Vavrušková, marketingová a personální ředitelka, Logica CEE

Ve volném čase se Eva Vavrušková věnuje rodině a především svým třem dětem.

O společnosti Logica
Logica je přední světová společnost poskytující konzultace a IT služby. Zaměstnává 39 000 lidí a k jejím zákazníkům patří největší evropské společnosti. Klientům z celého světa nabízí byznys konzultace, systémovou integraci a služby v oblasti outsourcingu. Díky správnému propojení lidí, byznysu a technologií dokáže úspěšně řešit všechny obchodní potřeby svých zákazníků. Logica je kotována na Londýnské burze cenných papírů i na burze Euronext v Amsterdamu (LSE: LOG, Euronext: LOG). Více informací najdete na www.logica.com.

Logica CEE má centrálu v Praze, pobočky v Bratislavě, Brně, Plzni a Budapešti. Realizuje projekty pro nejvýznamnější společnosti a organizace v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Chorvatsku a dalších zemích střední a východní Evropy. Logica se umístila na 4. místě v již 7. ročníku soutěže „Best Employers Česká republika 2009“ v kategorii velkých společností. Tato prestižní soutěž sleduje motivovanost zaměstnanců a jejich zájem o dění ve firmě. Logica byla jako první společnost v České republice a na Slovensku certifikována podle mezinárodních standardů ISO 9001:2000 a TickIT Issue 5.0. Logica je jednou z prvních poradenských a technologických firem na českém trhu, které se podařilo získat certifikát organizace, která dodržuje standardy šetrného chování k životnímu prostředí podle mezinárodní normy EN ISO 14001:2004. Více informací najdete na: www.logica.cz.

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube