Logica ve střední a východní Evropě od prosince s novým generálním ředitelem

[Tisková zpráva] Vedení společnosti Logica, předního dodavatele služeb v oblasti IT, se v regionu střední a východní Evropy (CEE) ujal Radim Hradílek.

Generálním ředitelem společnosti Logica ve střední a východní Evropě se od prosince 2008 stal Radim Hradílek (43). Do společnosti Logica přichází z firmy IBM. Prozatímní ředitel Pavel Malínek bude nadále působit v pozici finančního ředitele a jednatele společnosti Logica Czech Republic.

Radim Hradílek absolvoval Fakultu strojní a elektrotechnickou na Technické univerzitě v Ostravě. Před příchodem do společnosti Logica působil na několika pozicích v IBM, naposledy jako Partner a Public Sector Leader divize Global Business Services pro region CEMAAS (střední Evropa, blízký Východ, Afrika, Rakousko a Švýcarsko), předtím také jako CEE Leader Business Consulting Services. Své bohaté profesní zkušenosti získal i během mnohaletého působení ve společnostech Pricewaterhou­seCoopers Česká republika či Andersen Consulting.

„Do společnosti Logica nastupuji s cílem dále výrazně posilovat její postavení na trhu informačních technologií. Logica je předním globálním dodavatelem IT služeb, je to firma se silným brandem a mým cílem je, aby tomu plně odpovídala i situace ve střední a východní Evropě. Svou významnou pozici v České republice Logica prokázala i letošním obhájením titulu Systémový integrátor roku. Díky své flexibilitě má Logica velký potenciál být blíže k zákazníkovi a pružně reagovat na jeho potřeby," uvedl Radim Hradílek, nový generální ředitel společnosti Logica pro střední a východní Evropu.

Ve volném čase se Radim Hradílek věnuje rodině, cestování a četbě. Rád také stráví příjemné chvíle u sklenky dobrého červeného vína. Mezi jeho záliby dále patří lyžování, jízda na kole, potápění a squash.

O společnosti Logica
Logica je přední světová společnost poskytující služby v oblasti IT, která zaměstnává 39 000 lidí v 36 zemích. Svým zákazníkům poskytuje konzultační služby, systémovou integraci a služby v oblasti outsourcingu IT a firemních procesů. Logica svým zákazníkům umožňuje budovat vedoucí postavení na trhu díky vlastním znalostem jednotlivých odvětví, špičkovým technickým dovednostem a zkušenostem s realizací projektů po celém světě. Logica je kotována na Londýnské burze cenných papírů i na burze Euronext v Amsterdamu (LSE: LOG, Euronext: LOG). Více informací najdete na www.logica.com.

Logica CEE má centrálu v Praze, pobočky v Bratislavě, Brně, Plzni a Budapešti. Společnost realizuje projekty pro nejvýznamnější společnosti a organizace v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Chorvatsku a dalších zemích střední a východní Evropy. Logica byla jako první společnost v České republice a na Slovensku certifikována podle mezinárodních standardů ISO 9001:2000 a TickIT Issue 5.0. Logica je jednou z prvních poradenských a technologických firem na českém trhu, které se podařilo získat certifikát organizace, které dodržuje standardy šetrného chování k životnímu prostředí podle mezinárodní normy EN ISO 14001:2004. Více informací najdete na: www.logica.cz.