Logica ve střední a východní Evropě s novým ředitelem divize Telco

12. 2. 2011

[Tisková zpráva] Společnost Logica, přední dodavatel IT služeb a konzultací, jmenovala ředitelem divize Telco Antona Štupáka, který bude v rámci regionu střední a východní Evropy (CEE) zodpovědný za aktivity společnosti Logica v oblasti telekomunikací.

Do své nové  pozice přichází Anton Štupák (40) s bohatými zkušenostmi z oboru informačních technologií i telekomunikací. Ve funkci ředitele divize Telco bude zodpovědný především za tvorbu a prosazování firemní strategie pro telekomunikační segment a řízení konzultačních aktivit u klientů z telekomunikačních společností v regionu střední a východní Evropy (CEE).

Svou profesní kariéru zahájil Anton Štupák po absolutoriu Slovenské technické univerzity v Bratislavě ve společnosti Alcatel, kde byl v pozici obchodního manažera zodpovědný za vybudování partnerské prodejní struktury. Partnerskému prodeji v oblasti telekomunikací se věnoval i během svého dvouletého působení ve společnosti Nextira One, odkud v roce 2004 odešel do slovenské pobočky společnosti Logica, kde se ujal funkce Account Managera pro telekomunikace. V únoru 2009 přijal nabídku společnosti Oracle Slovensko a nastoupil na post vedoucího obchodního týmu, který měl na starosti prodej technologických i aplikačních produktů a služeb Oracle zákazníkům z oboru telekomunikací. Pro své výrazné výsledky i bohaté zkušenosti byl nyní vybrán pro pozici ředitele divize Telco společnosti Logica v regionu střední a východní Evropy.

„Telekomunikační sektor je nesmírně dynamický a rychle se měnící obchodní prostor. Překračuje hranice jednotlivých zemí a odráží nejnovější mezinárodní trendy,“ uvedl Anton Štupák, nový ředitel divize Telco v Logica CEE. „Za úspěchem jednotlivce vždy stojí celý tým a naopak, za úspěchem celé společnosti stojí individuální úspěchy jednotlivců. Jsem přesvědčen, že profesionalita mých kolegů a vysoká úroveň produktů a služeb Logica povedou k dalšímu posílení pozice naší společnosti jako předního dodavatele telekomunikačních řešení,“ dodal.

Ve svém volném čase se Anton Štupák rád věnuje rodině, cestování a sportovním aktivitám, především běhu, plavání a cyklistice. Jako milovník přírody preferuje aktivní typ dovolené, kde má možnost poznávat přírodní krásy, stejně jako nové lidi a kultury.

O společnosti Logica

Logica je přední světová  společnost poskytující kon­zultace a IT služby. Zaměstnává  39 000 lidí a k jejím zákazníkům patří největší evropské společnosti. Klientům z celého světa nabízí byznys konzultace, systémovou integraci a služby v oblasti outsourcingu. Díky správnému propojení lidí, byznysu a technologií dokáže úspěšně řešit všechny obchodní potřeby svých zákazníků. Logica je kotována na Londýnské burze cenných papírů i na burze Euronext v Amsterdamu (LSE: LOG, Euronext: LOG). Více informací najdete na www.logica.com.

Logica CEE má centrálu v Praze, pobočky v Bratislavě, Brně, Plzni a Budapešti. Realizuje projekty pro nejvýznamnější společnosti a organizace v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Chorvatsku a dalších zemích střední a východní Evropy. Logica se umístila na 4. místě v již 7. ročníku soutěže „Best Employers Česká republika 2009“ v kategorii velkých společností. Tato prestižní soutěž sleduje motivovanost zaměstnanců a jejich zájem o dění ve firmě. Logica byla jako první společnost v České republice a na Slovensku certifikována podle mezinárodních standardů ISO 9001:2000 & TickIT. Systém řízení kvality byl potvrzen i podle nové revize ISO 9001:2008 & TickIT, issue 5.5. Logica je jednou z prvních poradenských a technologických firem na českém trhu, které se podařilo získat certifikát organizace, která dodržuje standardy šetrného chování k životnímu prostředí podle mezinárodní normy EN ISO 14001:2004. Také v oblasti řízení informační bezpečnosti je společnost Logica v České republice certifikována, a to podle normy ISO/IEC 27001: 2005. Více informací najdete na: www.logica.cz

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET