Logitech představuje podložku s reproduktory Speaker Lapdesk pro uživatele malých notebooků a netbooků

[Tisková zpráva] Podložka Logitech Speaker Lapdesk N550 poskytuje mohutný zvuk a pohodlí i pro malé „filmové plátno“

FREMONT, Kalifornie — 7. října 2010 — S cílem nabídnout vám bohatý a plný stereo zvuk pro váš kompaktní notebook nebo netbook společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes představila příslušenství Logitech® Speaker Lapdesk N550, což je pohodlná podložka s reproduktory, která při používání notebooku nebo netbooku v domácím prostředí vytváří zvukový zážitek, jako byste byli v kině. Podložka Speaker Lapdesk N550 poskytuje špičkový zvuk a komfort pro ty, kdo používají notebooky s displejem o úhlopříčce 14,1 palce nebo menší, a je tak následovníkem oblíbeného modelu Logitech® Speaker Lapdesk N700, který je určen pro větší notebooky s úhlopříčkou až do 16 palců.

„Podložky jsou ve světě notebooků a netbooků neopěvovanými hrdiny,“ řekl Denis Pavillard, viceprezident marketingu příslušenství pro notebooky společnosti Logitech. „Podložka s reproduktory Logitech Speaker Lapdesk N550 řeší dvě oblasti, na něž si lidé nejčastěji stěžují v souvislosti s používáním notebooků a netbooků – nevalnou kvalitu zvuku a vyzařované teplo. Použití tohoto jediného produktu může dramaticky vylepšit pocit, který lidé při používání svých notebooků mají.“

Podložka Logitech Speaker Lapdesk N550 se vyznačuje precizně umístěnými vestavěnými stereo reproduktory, jež se tak nacházejí po obou stranách vašeho notebooku a poskytují bohatý a plný stereo zvuk. Tělo podložky je zkonstruováno ze čtyřvrstvého materiálu, který brání průniku tepla, kombinovaného s měkkým prodyšným textilním potahem a používání notebooku je tak mnohem pohodlnější. Základna podložky Logitech Speaker Lapdesk N550 je nakloněna v mírném úhlu, díky čemuž se displej notebooku přizvedne do pohodlnější polohy pro jeho sledování, a má na horní straně integrované zarážky, které lze sklopit a které drží váš notebook na správném místě.

Navíc i použití nejnovější podložky se značkou Logitech je velmi snadné. Není nutné instalovat žádný software – jednoduše připojíte jediný kabel do USB portu svého notebooku nebo netbooku a ten zajistí napájení i signál pro reproduktory.

Cena a dostupnost
Očekává se, že podložka s reproduktory Logitech Speaker Lapdesk N550 bude v Evropě k dostání během ledna za doporučenou maloobchodní cenu 1249 Kč.

O společnosti Logitech
Logitech je předním světovým výrobcem produktů, které umožňují lidem sdílet s jejich blízkými digitální zážitky. Hardware a software společnosti Logitech zahrnuje nejrůznější počítačové, komunikační a zábavní platformy a přináší vyšší kvalitu při ovládání počítače, poslechu hudby, sledování filmů, hraní her, využívání sociálních sítí, audiovizuální komunikaci přes internet, v oblasti bezpečnostních video systémů a při ovládání zařízení pro domácí zábavu. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI).