LTH Castings implementuje Infor ERP LN a Infor AutoConnect k optimalizaci podnikových procesů

[Tisková zpráva] Slovinský výrobce výlisků pro automobilový průmysl zjednoduší EDI a logistické procesy a komunikaci se zákazníky

PRAHA – 25. listopadu 2010 – SpolečnostInfor, největší poskytovatel podnikového softwaru středně velkým společnostem, dnes oznámila, že LTH Castings inovuje svůj informační systém s řešením Infor ERP LN. Slovinský výrobce v oblasti vysokotlakého lisování, povrchového zpracování a montáže rovněž implementuje Infor AutoConnect, specifické řešení pro automobilový průmysl pro automatizaci EDI procesů a procesů řízení objednávek a dodávek. S těmito dvěma odvětvově specifickými řešeními získá společnost zásadní přínosy prostřednictvím integrovaných a efektivnějších podnikových procesů. LTH Castings plánuje produktivní provoz obou řešení v dubnu 2011.

Novinky

• V současné době LTH provozuje řešení ERP Baan IV, dále využívá několik nákladově náročných řešení třetích stran, které byly nasazeny s cílem splňovat komplexní potřeby automobilového průmyslu. LTH Castings nyní zahájí projekt upgradu, který nahradí řešení třetích stran produktem Infor AutoConnect.
  • AutoConnect je strategické řešení Infor zaměřené na automobilový průmysl, které zákazníkovi pomůže zefektivnit specifické automotive procesy postavené na řešení Infor ERP LN. AutoConnect nabízí plně integrované EDI procesy, řízení objednávek a řízení dodávek.
  • Neustále se měnící podmínky obchodních partnerů jsou pro subdodavatele z automobilového průmyslu nesmírnou výzvou; proto řešení AutoConnect obsahuje snadno implementovatelná komplexní obchodní pravidla pro celou řadu typů obchodních partnerství. Pokud zákazník potřebuje učinit změny v rámci EDI dokumentu, čárového kódu či má jiné požadavky, toto řešení vše zpracuje automaticky, přičemž umožní LTH Castings se zaměřit na rozvoj a diverzifikaci své výrobní a zákaznické základny.
  • LTH Castings má výrobní provozy ve Skofja Loka, kde sídlí centrála, a také v Lublani, přičemž další závody jsou v Chorvatsku a Makedonii. Továrny společnosti vyrábějí celou řadu vysoce specializovaných automobilových komponent (převážně na bázi hliníku a hořčíku), jako jsou například komponenty motorů a převodovek, systémy řízení a brzdové systémy. Řešení Infor ERP LN, jež bude poskytovat informační podporu všem výrobním zařízením, poskytne celé společnosti lepší pohled na výrobní operace, na dodavatelské a odběratelské řetězce, a vyšší flexibilitu umožňující se adaptovat na rychle se měnící situaci na trhu a zákaznickou poptávku.

Co říká LTH Castings

„S řešením Infor ERP LN a Infor AutoConnect získáme přínosy plně integrovaného řešení bez nutnosti složitých rozhraní či redundantního zpracování dat,“ řekl Lado Tomše, IT manažer v LTH. „Zejména zefektivníme všechny naše EDI procesy, logistické operace a komunikace s našimi zákazníky.“

Co říká Infor

„S Infor ERP LN a Infor AutoConnect bude společnost LTH Castings schopná činit rychlejší a kvalifikovanější rozhodnutí, zatímco její produktová nabídka zůstane dostatečně inovativní. Kombinace těchto řešení by měla rovněž pomoci vytvořit silnější a dynamičtější dodavatelské řetězce se schopností rychleji reagovat na nové požadavky,“ řekl Wolfram Schmid, ředitel automotive řešení ve společnosti Infor.

Další zdroje

O společnosti Infor

Infor poskytuje více než 70 000 zá­kazníkům lepší a intenzivnější vztah se svým dodavatelem podnikového softwaru.  Software Infor je možné snadno pořídit, snadno nasadit a jednoduše spravovat. Je vytvořený nikoliv pro revoluční změny ale pro postupný rozvoj. Existuje lepší způsob jak využívat podnikový software, více zjistíte na http://cz.infor­.com.

K zákazníkům Infor patří:

• 10 největší leteckých výrobců
  • Přes 450 oděvních a obuvních společností