Nové online projekty společnosti Makro Cash & Carry ČR zrealizuje FG Forrest, a.s.

[Tisková zpráva] Ve výběrovém řízení vyhlášeném společností Makro Cash & Carry ČR s.r.o. zvítězila internetová agentura FG Forrest, a.s.

Tendru, který probíhal v několika fázích od loňského října, se zúčastnilo minimálně 14 zájemců z řad poskytovatelů internetových řešení. Vítězná agentura FG Forrest, a.s., již v tuto chvíli společně s Makro Cash & Carry plánuje řešení budoucích online projektů.

Předmětem výběrového řízení byl požadavek na zefektivnění a adaptaci online komunikace k cílovým skupinám, její celkové zpřehlednění a v neposlední řadě posílení budování značky online formou. Toto zadání umožnilo vytvořit širokou nabídku možných nástrojů, pomocí kterých se dá dojít k požadovanému cíli.

„Zpracování nové a profesionální webové prezentace je pro nás nutností již delší dobu. Současná verze je vývojově zastaralá a neposkytuje dnes obvyklý komfort po všech stránkách nejen našim zákazníkům, ale je i velmi komplikovaná pro správu a aktualizaci. Výběrové řízení probíhalo delší dobu v několika fázích, důvodem byl zejména důraz na výběr kvalitního, spolehlivého a proaktivního partnera, díky kterému se online komunikace naši společnosti v České a Slovenské republice posune mnohem dále. Společnost FG Forrest, a.s. se již v průběhu výběrového řízení detailně zajímala o veškerou problematiku našeho oboru podnikání a přesvědčili nás, že budou těmi pravými partnery pro vzájemnou a úspěšnou spolupráci.“

„Výběrové řízení pro Makro Cash & Carry ČR pro nás bylo výzvou. Skloubit dohromady náročné požadavky na technickou úroveň řešení zejména v oblasti CMS, hosting v režimu vysoké dostupnosti a zároveň kreativní a marketingové pojetí projektu jsou aspekty, které nás vždycky nutí posunovat naše projekty dál. Rozsáhlá internetová řešení jsou ideální také pro Edeeho – naše autorské CMS,“ komentuje situaci Jiří Vaněk, Project Manager FG Forrest.

FG Forrest, a.s., je internetovou agenturou založenou v roce 1996. Poskytuje kompletní internetová a intranetová řešení od analýzy, návrhu designu až po produkci a servis svěřených projektů v kombinaci s efektivním online marketingem a kreativním přístupem. Souběžně vyvíjí vlastní systém pro správu obsahu webů Edee CMS. Podpis FG Forrest lze nalézt například na projektech pro Skupinu ČEZ, Kancelář prezidenta republiky, Komerční banku, Lagardère Active ČR, McDonald´s nebo PPF.

MAKRO Cash & Carry ČR je součástí nadnárodní skupiny METRO Cash & Carry International, jež má zastoupení ve 31 zemích světa s více než 665 velkoobchodními centry typu cash & carry. Po celém světě zaměstnává přes 100 000 lidí a v roce 2009 dosáhla tržeb ve výši 30,6 mld. EUR. Hlavními zákazníky jsou především profesionálové ze segmentu Horeca, nezávislého maloobchodu a služeb. Ve velkoobchodních centrech naleznou více než 20 000 potravinářských a 30 000 nepotravinářských položek zboží. Hlavní důraz je kladen na čerstvé potraviny, maso, ryby, delikatesy, víno, ovoce a zeleninu, stejně jako nabídku kancelářského zboží či vybavení profesionálních kuchyní. Rozsah a zaměření výrobků je přizpůsoben daným regionem – téměř 90 % výrobků je od lokálních dodavatelů.

V České republice patří do sítě MAKRO Cash & Carry ČR třináct velkoobchodních center pro podnikatele. Vysoká obrátka zboží, provozní výkonnost, omezený počet prodejen, vyspělá logistika a přímé nákupy ve velkých objemech umožňují společnosti MAKRO prodávat zboží za nejvýhodnější velkoobchodní ceny. V roce 2009 zaměstnávalo MAKRO Cash & Carry ČR na 3500 zaměstnanců a výše jeho tržeb dosáhla 32,4 miliard Kč bez DPH.

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák