Management Azlanu posílil Karel Šťastný

[Tisková zpráva] Praha, 9. 9. 2010 – Společnost Tech Data, přední distributor výpočetní a komunikační techniky, oznámila další personální změnu v managementu společnosti. Do divize Azlan přichází na pozici Business Unit Manager Cisco dvaatřicetiletý Karel Šťastný.

Karel Šťastný bude ve své nové funkci zodpovídat zejména za přípravu a realizaci dlouhodobé strategie CISCO řešení.

„Podařilo se nám získat do našeho managementu člověka, který má kromě řady zkušeností velkou motivaci do práce, strategické myšlení a maximálně zodpovědný přístup ke každému detailu,“ představil nového manažera ředitel českého Azlanu Jaroslav Salva.

Karel Šťastný působil před příchodem do Azlanu ve společnostech Alef Nula a Alef Distribution, které se specializují na prodej CISCO prvků a řešení. Byl také členem středního managementu, kde zodpovídal za vytváření obchodních strategií v SMB segmentu a pečoval o klíčové partnery.

„Chci využít svých zkušeností s distribucí CISCO řešení ve společnosti, která má zavedené jméno, kvalitní strategický plán a smělé vize. Mým osobním cílem je poskytovat zákazníkům více, než očekávají a běžně dostávají. Kromě kvalitního řešení zaslouží také prvotřídní servis,“ nastínil své nejbližší plány Karel Šťastný.

Azlan je divizí společnosti Tech Data Distribution. Poskytuje ucelenou nabídku síťových produktů, IT bezpečnosti, kabelážních systémů, storage a serverů. Důraz klade zejména na moderní způsob distribuce s přidanou hodnotou.

Informace o společnosti Tech Data Distribution hledejte na www.techdata.cz; www.techdata.sk.

O společnosti Tech Data Distribution
Firma Tech Data Distribution, s.r.o., je distributor výpočetní a komunikační techniky, digitální spotřební elektroniky a software. Společnost byla založena v polovině roku 1991 v Praze pod názvem Expert & Partner. V dubnu 1993 se stala součástí celoevropské distribuční sítě Computer 2000, která je od roku 1999 vlastněna americkou distribuční firmou Tech Data Corporation. V distribuční nabídce Tech Data Distribution naleznete produkty nejdůležitějších výrobců ze všech oblastí výpočetní a komunikační techniky. V březnu 2004 úspěšně proběhla integrace společnosti Azlan. Společnost dosáhla v roce 2008 obratu 6,4 mld. Kč.

O společnosti Tech Data Corporation
Společnost Tech Data Corporation (NASDAQ GS: TECD), založená v r. 1974, je předním distributorem produktů informačních technologií, s více než 100 000 zákazníky ve více než 100 zemích po celém světě. Obchodní model společnosti umožňuje poskytovatelům řešení, výrobcům a vydavatelům efektivněji prodávat své produkty a podporovat koncové uživatele od malých a středních firem (SMB) až po velké podniky. Společnost se umístila v žebříčku Fortune 500 na 109. místě a dosáhla tržeb ve výši 22,1 mld. USD za poslední fiskální rok, který skončil 31. ledna 2010. Více informací najdete na: www.techdata.com

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

DigiZone.cz: Placené VoD a obsah zdarma

Placené VoD a obsah zdarma

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách