MBC TELECOM nabízí aktivaci hlasové služby WORLDLINE zdarma až do 28. 2. 2002!

MBC TELECOM nabízí aktivaci hlasové služby WORLDLINE zdarma až do 28. 2. 2002!

Praha, 28. ledna (PROTEXT) – MBC TELECOM s.r.o. nabízí alternativní telekomunikační služby prostřednictvím vlastní pevné sítě. MBC TELECOM je oprávněným poskytovatelem veřejné telefonní služby a provozovatelem veřejné telekomunikační sítě. Krátce po vstupu na český telekomunikační trh přichází MBC TELECOM s rozšířenou nabídkou hlasové služby WORLDLINE.

Služba WORLDLINE je určena pro hlasovou a faxovou komunikaci se zahraničím.

Užívání základní služby není vázáno žádným provolaným objemem, není podmíněno lhůtou užívání služby ani zálohovými či paušálními platbami.

Hlasové služby MBC TELECOM jsou přístupné z jakékoli pevné či mobilní linky v České republice a na Slovensku. Všichni uživatelé služby si již dnes mohou vybrat z několika cenových programů.

WORLDLINE je mezinárodní hlasová a faxová služba určená pro každého, kdo pravidelně telefonuje do zahraničí.

WORLDLINE Travel s některými cenově zvýhodněnými destinacemi. Služba je vhodná zejména pro cestovní kanceláře.

Novinkou je služba WORLDLINE Business, ta je cenově zajímavá pro firmy se středním a vyšším telekomunikačním provozem. Díky speciálním podmínkám platí pravidlo: Čím voláte více, tím voláte levněji. Zahraniční tarify u této služby jsou již od 3,97 Kč/min.

WORLDLINE Direct je pak určena především pro podniky s větším telekomunikačním provozem. Uživatelé při přímém připojení k síti MBC pak mohou výrazně uspořit nejen na mezinárodních hovorech, ale především na meziměstských a lokálních hovorech. Každé spojení prostřednictvím sítě MBC Vám přináší kvalitu a úsporu!

Veškeré informace o službě WORLDLINE naleznete na www.mbctelecom.cz

MBC TELECOM s.r.o.
Weilova 2, 102 00 Praha 10