Společnost McAfee uvádí aplikace VirusScan pro systém Leopard

11. 12. 2007

[Tisková zpráva] McAfee VirusScan for Mac v 8.6 poskytne aktualizovanou ochranu pro nejnovější verzi systému Mac OS X

Společnost McAfee, Inc. (NYSE: MFE) oznámila aplikaci McAfee® VirusScan® for Mac ve verzi 8.6. Jedná se o jedno z prvních antivirových řešení pro nejnovější systém společnosti Apple, Leopard (verze systému Mac OS X 10.5).

Uvedením aplikace McAfee VirusScan for Mac ve verzi 8.6 poskytuje společnost McAfee proaktivní zabezpečení zákazníkům, kteří potřebují ochranu pro svá soukromá data bez ohledu na to, kde jsou tato data uložena. Aplikace McAfee VirusScan for Mac chrání koncové body na platformě Macintosh proti škodlivému kódu (malware) a dalším nechtěným programům (například spywaru), které mohou být cílené na systémy Mac OS. V případě nasazení na úrovni organizace lze tento produkt centrálně spravovat pomocí platformy McAfee ePolicy Orchestrator®.

Společnost McAfee nabízí jako součást své strategie McAfee Security Risk Management (správa bezpečnostních rizik) široké portfolio bezpečnostních řešení, které chrání uživatele na mnoha úrovních a před řadou hrozeb. Aplikace McAfee VirusScan for Mac je schopna zachytit více než 330 000 exemplářů škodlivého kódu na všech platformách.

Funkce a přínosy
Jako první prodejce bezpečnostních řešení, který oznamuje podporu pro systém Leopard, zajišťuje společnost McAfee, že všichni, kdo rychle přejdou na nový Mac OS, budou patřičným způsobem chráněni. Aplikace McAfee VirusScan for Mac verze 8.6 nabízí následující funkce a přínosy:

• Výrazné zvýšení rychlosti díky ukládání souborů do vyrovnávací paměti Funkce ukládání souborů do vyrovnávací paměti při přístupu nebo na vyžádání výrazně zrychluje proces skenování (kontroly). Umístění souborů, které již byly prověřovány, do vyrovnávací paměti, sníží například čas potřebný pro provedení kontroly z minut na sekundy.
  • Centrální správa pomocí platformy ePolicy Orchestrator 4.0 Aplikace McAfee VirusScan nabízí vylepšenou správu pomocí platformy ePO™ 4.0, nové konzole pro správu od společnosti McAfee. Konzole, jejímž rozhraním je webový prohlížeč, umožňuje uživatelům počítačů Mac získávat v reálném čase přehled o stavu zabezpečení.
  • Podporu pro inkrementální (přírůstkové) aktualizace definic souborů. Tato funkce omezuje velikost definic z megabajtů na kilobajty (8 MB vs. 100 KB), což umožňuje provádět každodenní aktualizaci snadno a rychle.

Dostupnost
Aplikace McAfee VirusScan for Mac v8.6 je k dispozici od prodejců/distri­butorů společnosti McAfee a v on-line obchodu na stránce http://www.Shop­McAfee.com.

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Podnikatel.cz: S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET