McDonald´s a free-hotspot.com oslavují svou jednoroční spolupráci

11. 10. 2008

[Tisková zpráva] Diegem, Belgie a Dublin, Irsko – 10. října. 2008: McDonald´s Belgie a jeho frančízy společně se společností freehotspot.com dnes oslavují jednoletou spolupráci. Společnost free-hotspot.com zajišťuje bezplatný přístup k internetu v 57 belgických restauracích McDonald´s.

McDonald´s, lídr na trhu, neustále vyhledává příležitosti ke zlepšení svých služeb. Řetězec začal v nedávné době využívat placenou službu Wi-Fi, která však byla využívána málokdy a to z toho důvodu, že zákazník za připojení k internetu nechtěl platit. McDonald´s zvolil tedy řešení bezplatného připojení k internetu a to díky nabídce společnosti free-hotspot.com .

free-hotspot.com, společnost poskytující služby v doméně bezplatného přístupu k internetu, byla pro McDonald´s jednou z ucházejících se společnosti o nabídku. Kristof Vanonckelen, IT manažer, McDonald´s Belgie zmiňiuje: „free-hotspot.com má velmi bohaté zkušenosti s instalováním bezplatných hotspotů jak v Belgii tak v celé Evropě. Je to společnost, která nás přesvědčila zejména díky své flexibilitě a rovněž snahou uplatnit inovace v poskytování služeb jak zákazníkům tak pracovníkům. Rovněž, internet jsme měli již naistalovaný, došlo tedy pouze ke změně programu, která si nevyžadovala většího úsilí.“

Průzkum, který byl řízen během jednoho měsíce ve všech restauracích McDonald v Belgii ukázal, že bezplatné hotspoty přilákaly během týdne v průměru 11 uživatelů denně a během víkendu 14 uživatelů denně. Výsledky jsou v průměru 7× vyšší, než jaké byly zaznamenány ve stejnou dobu před rokem. Statistiky byly pořízeny prostřednictvím monitoringového systému společnosti free-hotspot.com.

Po připojení a standardním souhlasu s „Podmínkami služeb“ pro užívání Wi-Fi, mohou zákazníci plně využívat služeb internetu, a to stejným způsobem jako doma či v kanceláři – mohou surfovat na webu, kontrolovat e-maily, nahrávat hudbu atd. Vanoncelen dodává: „Většina klientů využívá služeb brzy ráno či brzy odpoledne, nejčastěji se jedná o studenty, kteří si kontrolují své e-maily, či mladší generaci, která využívá internetu ke hrám, častými návštěvníky jsou i profesionálové, kteří využívají služeb při pracovních snídaních. Našim cílem je přílákat co nejvíce zákazníků mimo hodiny ve špičce. Velmi nás těší jak rychlým způsobem se navýšily statistiky, což nás pouze přesvědčuje o správném rozhodnutí.“

Joe Brunoli, Vice President pro Business Development, free-hotspot.com zmiňuje: “Jsme nesmírně potěšeni, že se počet zákazníků využívající internetového připojení v McDonald´s Belgii zvýšil. Provedený průzkum mimo jiné ukázal, že zákazníci využívají služeb McDonald opakovaně, což jen potvrzuje fakt, že bezplatná služba Wi-Fi je pro společnosti službou přidané hodnoty.”

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: ČT láká na jarní programové tipy

ČT láká na jarní programové tipy

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?