Mediatel nabízí 45 webů pro podnikatele zdarma

[Tisková zpráva] Praha, 15. července 2010 – Společnost Mediatel ve spolupráci s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR vyhlašuje soutěž o 45 profesionálních webových stránek zdarma. Živnostníci a malé firmy mají příležitost získat internetovou prezentaci, která zajišťuje vysokou míru konverze návštěvníka stránek na zákazníka a pomůže jim v rozvoji podnikání. Soutěž „Získejte zdarma web, který vydělává“ probíhá od 15. července do 15. října.

Mediatel nedávno představil novou službu Internet 123, která nabízí kompletní servis v oblasti tvorby firemních webových stránek včetně jejich správy a optimalizace. V souvislosti s tím vznikla i myšlenka zrealizovat soutěž, která upozorní na význam kvalitní webové prezentace pro segment živnostníků a malých firem a části podnikatelů k ní usnadní přístup. „Mediatel se stal komplexním poskytovatelem marketingových služeb, který nabízí svým zákazníkům 100% řešení počínaje tvorbou optimalizované webové prezentace až po zviditelnění se v rámci tištěného, online a mobilního adresáře. Naším cílem je podporovat malé a střední podniky ve všech oblastech. Touto soutěží nechceme podpořit pouze 45 vítězných firem, ale chceme si tímto také vylepšit postavení na našem novém trhu,“ říká Kimberli Lewis, generální ředitelka společnosti Mediatel pro Českou republiku a Slovensko.

Soutěž probíhá na stránkách http://soutez­.internet123.cz. Živnostníci a malé firmy se mohou přihlásit vyplněním jednoduchého formuláře, na jehož základě jim bude na stránkách vytvořen veřejný profil. Návštěvníci stránek pak budou moci svému favoritovi udělit hlas. Průběžné výsledky se budou zobrazovat na hlavní stránce soutěže.

„Pro malé a střední podnikatele, zejména pak pro ty začínající, není snadné se prosadit. Efektivní prezentace na internetu může výrazně napomoci úspěchu,“ říká Eva Svobodová, generální ředitelka Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. „Jsme proto velmi rádi, že se společnost Mediatel snaží živnostníky a malé podniky formou podobné soutěže podpořit.“

Soutěžící si budou moci vybrat, zda se chtějí ucházet o jeden ze 35 webů Internet 123 Start nebo 10 webů Internet 123 Firma. Kategorie Start je určená především pro živnostníky a drobné podnikatele, pro které je vhodná jednoduchá prezentace. Kategorie Firma osloví spíše střední firmy, stránky jsou více členěné a umožňují propagaci širšího portfolia produktů a služeb. Součástí výhry je kromě samotné tvorby webové prezentace i její bezplatná roční správa. Ta zahrnuje psaní textů a jejich optimalizaci pro vyhledávače, vytvoření mobilní verze stránky, synchronizaci s Google Maps nebo měření příchozích hovorů.

Společnost Mediatel je součástí mezinárodní skupiny European Directories S.A. a působí na českém a slovenském trhu od r. 1991. Nabízí široké portfolio elektronických i tištěných produktů určených pro vyhledávání kontaktů. Klíčovými značkami Mediatelu jsou ZlatéStránky.cz, TravelGuide.cz, Hotel Guide a B2B databáze firem Inform.cz. Mediatel poskytuje také directmarketingové služby (telemarketing, pronájem adres, direct mail, tvorbu a správu databází). Mediatel má více než 500 zaměstnanců, sídlo společnosti je v Praze, regionální kanceláře v Brně, Českých Budějovicích, Plzni, Hradci Králové a Ústí nad Labem.

Podnikatel.cz: Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Snížení DPH na 15 % se netýká všech

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Vitalia.cz: Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče