Mercury dokončila akvizici společnosti Systinet

[Tisková zpráva] Mercury a Systinet budou společně optimalizovat podnikatelské výsledky aplikací SOA.

Mountain View, Kalifornie – 1. února 2006 – Společnost Mercury Interactive Corporation, světový lídr v oblasti optimalizace podnikových technologií (BTO), oznámila dokončení akvizice společnosti Systinet Corporation. Systinet je přední poskytovatel softwaru a služeb pro řízení architektury orientované na služby (SOA) a životních cyklů aplikací. Technologie získané jeho akvizicí tak posílí vedoucí postavení společnosti Mercury v oblasti BTO.

Podepsání definitivní dohody na akvizici společnosti Systinet oznámila Mercury 9. ledna 2006 a akvizice byla uzavřena 31. ledna 2006.

Produkty společnosti Systinet pro architekturu SOA poskytují přehled, kontrolu, kvalitu a integritu, které jsou nezbytnými předpoklady úspěšné implementace architektury SOA. Technologie Systinetu v kombinaci s produkty Mercury BTO Enterprise pomůže zákazníkům komplexně optimalizovat kvalitu, výkon a dostupnost podnikových služeb SOA.

Mercury plánuje, že pomocí produktů Systinetu bude zákazníkům pomáhat snižovat rizika související s praktickými výsledky projektů SOA. Pomocí produktů Mercury a Systinet budou zákazníci moci dosahovat předvídatelných a konzistentních podnikatelských výsledků projektů SOA. Získají potřebnou kontrolu a přehled pro opakované využívání podnikových služeb a budou moci optimalizovat kvalitu, výkonnost a dostupnost aplikací SOA.

O společnosti Mercury
Společnost Mercury Interactive Corporation, globální lídr v oblasti optimalizace podnikových technologií, pomáhá zákazníkům optimalizovat praktickou hodnotu informačních technologií z hlediska podnikání. Společnost Mercury Interactive byla založena v roce 1989, je aktivní po celém světě a v současné době je jedním z nejrychleji rostoucích dodavatelů podnikového softwaru. Mercury poskytuje software a služby pro řízení IT, dodávání a správu aplikací. Produkty společnosti Mercury umožňují zákazníkům po celém světě řídit priority, procesy a lidské zdroje v IT a dosahovat maximální kvality a výkonu kritických podnikových aplikací. Nabídku produktů a služeb společnosti Mercury doplňují technologie a služby jejích obchodních partnerů po celém světě. Další informace najdete na adrese www.mercury.com.

O společnosti Systinet
Společnost Systinet poskytuje prvotřídní základnu pro řízení a správu životního cyklu architektur SOA. Byla založena v roce 2000 a její osvědčené, na standardech založené produkty Systinet Registry a Systinet Policy Manager umožňují organizacím rychle využívat existující investice do technologií, dosahovat součinnosti mezi heterogenními systémy a lepšího souladu podnikových procesů s IT. Mezi jejich výhody pro zákazníky patří jednodušší, rychlejší a standardizovaný způsob, jak výrazně zlepšit odezvu IT a možnost opakovaného využívání technologického majetku při maximalizaci návratnosti investic do architektury SOA.

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

DigiZone.cz: Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka