Microsoft Windows Small Business Server 2003 získal ocenění časopisu PC Magazine

10. 5. 2004

Microsoft Windows Small Business Server 2003 získal ocenění časopisu PC Magazine

Praha, 7. května 2004 – Řešení společnosti Microsoft Windows Small Business Server 2003 získalo ocenění Editors' Choice udělované časopisem PC Magazine.

Řešení Windows Small Business Server 2003 získalo ocenění Editors' Choice udělované časopisem PC Magazine. Redakci časopisu PC Magazine zaujala intuitivnost uživatelského rozhraní a snadnost pohybu v operačním systému. Dále byl velice pozitivně hodnocen poštovní klient Outlook Web Access, a to díky šíři a kvalitě nabízených funkcí. Kladné ohodnocení získaly také integrační a synchronizační funkce pro mobilní zařízení, vzdálený přístup do systému a v neposlední řadě konfigurační průvodci, kteří usnadňují instalační a konfigurační úlohy.

Redakce časopisu PC Magazine uděluje ocenění Editors' Choice na základě pečlivého testování produktu a srovnání s jeho konkurenty. Při rozhodování je vždy zohledněna situace na trhu i nastupující trendy. Protože lze málokdy označit nějaký produkt za nejlepší ve všech ohledech a nejvhodnější pro zájemce, Editors´Choice vyjadřuje především sympatie redakce, které si zařízení nebo program dokázaly získat.

O Windows Small Business Server 2003

Small Business Server 2003 patří do rodiny Microsoft Windows Server System. Představuje již čtvrtou generaci síťové platformy pro malé a střední podniky (do 75 počítačů). Nabízí kompletní infrastrukturu pro vybudování plnohodnotného informačního systému – serverový operační systém, souborový server, služby elektronické komunikace, sdílení kalendářů, úkolů, faxové služby, práci s databázemi a bezpečný přístup na internet. Jeho základem je Microsoft Windows Server 2003. Další serverové komponenty zajišťují komunikaci a spolupráci (Microsoft Exchange Server 2003), přijímání a odesílání faxů, práci s databázemi (Microsoft SQL Server 2000) a bezpečný přístup na internet (Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2000).

Windows Small Business Server 2003 je díky své jednoduchosti ideální produkt pro malé a střední podniky, které se chtějí soustředit především na své podnikání. Zákazníci si mohou vybrat ze dvou verzí:

Windows Small Business Server 2003 Standard Edition – verze řešení Windows Small Business Server, která v sobě spojuje dvě špičkové technologie: Windows Server 2003 a Exchange Server 2003. Standard Edition je ideální pro malé podniky. Zvyšuje produktivitu pracovníků v bezpečném, snadno spravovatelném prostředí.

Windows Small Business Server 2003 Premium Edition – řešení postavené na technologiích Windows Server 2003 a Exchange Server 2003. Oproti Standard Edition navíc nabízí technologie Microsoft SQL Server 2000 a Internet Security and Acceleration Server 2000.

Více informací o řešení Windows Small Business Server 2003 získáte na www.microsoft­.com/cze/server­s/sbserver.

O časopisu PC Magazine

PC Magazine Czech Edition je plnobarevný měsíčník, který se věnuje českému a slovenskému trhu. Obsahově vychází z vlastní tvorby, kterou podle uvážení redakce doplňují informace převzaté z amerického vydání – mají-li plnou platnost i pro náš trh. Čtenářem je každý, kdo se zajímá o výpočetní techniku, a zejména ten, kdo tuto techniku nakupuje nebo o jejím nákupu rozhoduje. Cílem časopisu je nabídnout spolehlivé informace, které umožní optimální volbu vybavení s ohledem na podmínky, požadavky a finanční možnosti. Kvalita testů je garantována vlastními laboratořemi PC Magazine CE Labs, možností využití testovacích postupů laboratoří amerických, intenzívní spoluprácí s výrobci a prodejci a v neposlední řadě pevnými zásadami pro publikování výsledků a psaní článků. Více informací získáte na www.pcm.cz.

V případě zájmu o další informace prosím kontaktujte:

Jiří Grund
Microsoft Czech & Slovak
Email: i-jirigr@microsof­t.com
Tel.: +420 261 197 111
GSM: +420 602 206 744

Markéta Kuklová
Agentura CoLin
Email: marketa.kuklo­va@colin.cz
Tel.: +420 283 890 139
GSM: +420 603 168 333

Informace o společnosti Microsoft Česká republika naleznete na http://www.mi­crosoft.com/cze

Posláním společnosti Microsoft je umožnit všem lidem a společnostem po celém světě plně využít jejich potenciál. Prostřednictvím informačních technologií nejvyšší světové úrovně, které jsou lokalizovány nebo přizpůsobeny místnímu trhu, usilujeme o usnadnění života všude tam, kde lidé pracují, učí se nebo si hrají. Microsoft přispívá také ke zkvalitnění vzdělávání, zvýšení produktivity práce, podporuje rozvoj dovedností v oblasti informačních technologií a počítačové gramotnosti, což umožňuje zvýšit konkurenceschopnost našich firem a usnadnit integraci našeho státu do struktur EU.

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Vitalia.cz: Říká amoleta - a myslí palačinka

Říká amoleta - a myslí palačinka

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

120na80.cz: Na ucho teplý, nebo studený obklad?

Na ucho teplý, nebo studený obklad?

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně