Microsoft začal v Česku prodávat nové řešení Microsoft Dynamics CRM 2011

[Tisková zpráva] Vedle klasické a online verze je nově dostupná i verze hostovaná u partnerů Microsoftu

Praha, 16. února 2010

Společnost Microsoft dnes začala v České republice prodávat novou generaci řešení pro řízení vztahů se zákazníky Microsoft Dynamics CRM 2011. Jde o klasickou „on-premise“ verzi určenou pro instalaci na vlastní IT infrastruktuře zákazníka, která doplňuje již v lednu představenou cloudovou verzi Dynamics CRM Online hostovanou v data centrech Microsoftu. Vedle těchto verzí je od dnešního dne nově dostupná také verze, kterou budou pro zákazníky hostovat partneři Microsoftu.

„Spolu s novou generací našeho CRM řešení si mohou zákazníci vybrat podle vlastních potřeb a preferencí, zda jej budou využívat na vlastní infrastruktuře nebo ve formě služby hostované v data centru Microsoftu nebo u některého z našich partnerů. Z pohledu funkčnosti a možností upravitelnosti se však klasická a cloudová verze CRM řešení od sebe nijak neliší,“ vysvětluje David Frantík, manažer divize podnikových řešení ve společnosti Microsoft.

Klasická  i cloudová verze nového CRM řešení od Microsoftu přichází s řadou vylepšení, která urychlují rutinní práci a přinášejí rychlý pohled na nejdůležitější data. Umožňují například jednoduchou tvorbu interaktivních grafů, reportů i úpravy přehledového pohledu (dashboardu), které jsou stejně jednoduché, jako například tvorba grafů v Excelu. Řešení také přinášejí důvěrně známé uživatelské rozhraní Microsoft Office a ovládají se přímo z Outlooku, se kterým jsou propojena na všech úrovních včetně kalendáře, úkolů a kontaktů.

Nové  verze Microsoft Dynamics CRM také zlepšují práci při zadávání údajů. Nabízí mimo jiné jednoduché interaktivní průvodce ideální například pro pracovníky kontaktních center. Přichází také s uživatelsky upravitelnými oprávněními pro formuláře, kdy každý zaměstnanec vidí a vyplňuje jen ty údaje, které jsou relevantní pro jeho práci. S novou verzí přichází vedle nových funkcí i zvýšení výkonu. Podle výsledku benchmarku, který Microsoft zveřejnění v následujících týdnech, umožnila nová verze přístup až 150 tisícům uživatelů najednou s reakčními časy pod jednu sekundu.

Českou verzi klasické i cloudové verze řešení Microsoft Dynamics CRM si mohou zákazníci vyzkoušet zdarma s využitím zkušební verze, kterou získají na stránkách http://crm.dy­namics.com/.

O společnosti Microsoft

Společnost Microsoft (nasdaq „MSFT“) byla založena v roce 1975 a je světovým lídrem v poskytování sof­twaru, služeb a řešení, které pomáhají lidem a firmám po celém světě plně realizovat jejich potenciál.

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

DigiZone.cz: Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?