MMD uvádí na trh elegantní a vysoce kvalitní Full HD displej

8. 9. 2010

[Tisková zpráva] Brno, 7. 9. 2010 - Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic představila nový Full HD displej Philips 222E2SB/00, který splňuje nejpřísnější nároky na mimořádnou kvalitu obrazu, elegantní vzhled i maximální uživatelský komfort. Na českém a slovenském trhu je monitor okamžitě k dispozici.

Full HD displej Philips 222E2SB/00 s úhlopříčkou 21,5“ garantuje vysoké standardy technologické kvality i designového zpracování. Uživatelé ocení intuitivní ovládání pomocí funkce SmartTouch a mimořádnou kvalitu obrazu díky technologiím SmartContrast a SmartImage Lite.

„Je to komplexní monitor, který dokáže uspokojit i náročné klienty. Ti navíc určitě ocení poměr výkon a cena, který je k uživatelům více než příznivý,“ říká Jiří Dubina, obchodní ředitel společnosti MMD Monitors & Displays Czech Republic, jež zastupuje značku LCD monitorů Philips v zemích střední a východní Evropy.

Tenké provedení spolu s lesklou povrchovou úpravou činí z displeje elegantní součást domácnosti. Mezi hlavní výhody patří širokoúhlé provedení v poměru 16:9, které zajišťuje ideální podmínky pro všechny milovníky počítačových her nebo filmů ve vysokém rozlišení bez černých pruhů na okrajích obrazovky. Rozlišení displeje je 1920×1080 pixelů.

Nový monitor Philips 222E2SB/00 pracuje s technologií SmartContrast, jež zvyšuje kontrast s vynikající úrovní černé a zajišťuje přesné ohraničení stínů a barev. Poskytuje jasný, živý obraz se zářivými barvami. Funkce SmartImage Lite automaticky analyzuje obsah na obrazovce a dynamicky upravuje obraz tak, aby v každý moment splňoval nejpřísnější kritéria kvality.

Podobně jako všechny monitory Philips, splňuje i model 222E2SB/00 vysoké ekologické standardy. Je vyroben z materiálů přátelských k životnímu prostředí, splňuje podmínky certifikátu energetické šetrnosti Energy Star 5.0 a dosáhl hodnocení EPEAT Silver v prestižním mezinárodním testu ekologického provozu.

Přednosti LED displeje Philips 222E2SB/00
Displej 1920×1080p Full HD – nejlepší možná kvalita ze všech formátů vstupního signálu HD Širokoúhlý poměr stran 16:9 – fantastický obraz při hraní her či sledování videa Funkce SmartImage Lite – analyzuje obsah zobrazovaný na obrazovce Poměr SmartContrast 500 000:1 – pro neuvěřitelně bohaté detaily černé Ovládací prvky SmartTouch – inteligentní ikony citlivé na dotek Energy Star 5.0 – certifikace programu energetické efektivity Snadné řízení formátu obrazu – přepíná z poměru stran 4:3 do širokoúhlého režimu a zpět tak, aby sladil poměr stran displeje s obsahem při práci s širokými dokumenty.

Technické parametry:
Typ LCD panelu: TFT-LCD
Optimální rozlišení: 1920×1080 při 60 Hz
Úhlopříčka: 21,5“
Spotřeba: méně než 26 W (metoda testování EnergyStar 5.0)
Formát obrazu: 16:9
Odezva: 5 ms
Jas: 250 cd/m2
SmartContrast: 500 000 : 1
Hmotnost: 4,15 kg
Doporučená min. EU cena: 2988 Kč bez DPH

O MMD
MMD je nová společnost založená v roce 2009 licenčním ujednáním se společností Philips, jejímž výlučním vlastníkem je koncern TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing LCD monitorů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních zkušeností TPV chce MMD oslovit široké spektrum klientů a nabídnout na trh inovativní produkty. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí v Amsterodamu. Operace na východoevropském trhu zajišťuje pobočka v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými distributory a maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchajwanu a v Eindhovenu.

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem LCD monitorů značky Philips na český a slovenský trh. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je AT Computers, Tech Data Distribution a SWS. Na Slovensku pak LCD monitory Philips distribuuje prostřednictvím společnosti BGS eDsystem.

Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Vitalia.cz: I život bez cukru může být sladký

I život bez cukru může být sladký

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí