Mobilní aplikace Adaffix od ZlatýchStránek.cz zobrazí identitu neznámého volajícího

[Tisková zpráva] Praha, 13. prosince 2010 – ZlatéStránky.cz, provozovatel jedné z největších databází firemních a osobních kontaktů v České republice, pokračují v rozšiřování služeb v oblasti mobilních technologií a jako první na českém trhu představují mobilní aplikaci Adaffix, která při příchozích hovorech zobrazí informaci o identitě neznámého volajícího. Aplikace dále umí nabídnout kontakty na alternativní firmy v případě, že uživatelem volaná společnost není dostupná.

Aplikace Adaffix představuje další z řady inovací od ZlatýchStránek.cz v oblasti mobilních technologií a je v České republice úplnou novinkou. Stejnojmenná aplikace vytvořená společností Adaffix, která získala několik ocenění a je přihlášena k patentování, byla ZlatýmiStránkami.cz adaptována pro české prostředí. Hlavní výhodou, kterou aplikace přináší, je vyhledání identity volaného v průběhu vyzvánění telefonu, pokud číslo není uloženo v telefonním seznamu uživatele. Stejně tak může být zobrazeno jméno neznámého volajícího spolu s datem a časem volání v případě zmeškaného hovoru. Pro vyhledávání identity volajících je využívána databáze ZlatýchStránek.cz a další veřejně dostupné zdroje.

Další atraktivní funkcí  aplikace Adaffix je nabídka vyhledání alternativních kontaktů. V případě neúspěšného volání do firmy aplikace nabídne kontakty na konkurenční firmy v nejbližším okolí volané firmy. Funkci ocení uživatelé například při rezervaci restaurace, ubytování a dalších služeb.

Aplikace Adaffix je určená pro majitele telefonů s 3G připojením s operačním systémem Android, Blackberry, Symbian a Windows Mobile. Aplikace prozatím není dostupná pro iPhone. Aplikaci je možné zdarma stáhnout na stránkách www.addafix.cz a v příslušných app storech.

Více informací  o dalších mobilních aplikacích ZlatýchStránek.cz najdete na http://mobilni­.zlatestranky­.cz/

ZlatéStránky.cz nabízí široké portfolio marketingových nástrojů pro efektivní podporu podnikání. Poskytují unikátní mix komunikačních kanálů, mezi něž patří online platforma www.zlatestran­ky.cz s řadou jedinečných funkcí – vyhledávání v okruhu, porovnávání záznamů, 3D návštěvy či video prezentace, tištěné Zlaté stránky a m.zlatestranky.cz dostupné pro uživatele mobilního inter­netu. ZlatéSstránky.cz v lednu 2010 jako první na českém trhu představily vlastní aplikaci Agumented reality, za kterou získaly ocenění za inovaci v Internet Effectiveness Awards 2010. Provozovatel ZlatýchStránek.cz, společnost Mediatel, dále poskytuje profesionální služby v oblasti internetového marketingu a tvorby a správy webových firemních prezentací v rámci služby Internet123.

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Vitalia.cz: Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání