MORAVAN AVIATION ZEFEKTIVNÍ VÝROBU S ŘEŠENÍM INFOR

24. 10. 2007

[Tisková zpráva] Tradiční výrobce letadel sníží s novým řešením skladové zásoby a získá okamžitý přehled o stavu plnění zakázek

PRAHA – 23. října, 2007 – Společnost Infor dnes oznámila, že společnost Moravan Aviation, český výrobce výcvikových, sportovních, akrobatických a cestovních letadel, bude implementovat řešení Infor ERP LN 6.1. Cílem nasazení řešení Infor je zvýšit kvalitu řízení všech procesů ve společnosti. Díky zavedení nového řešení společnost očekává, že zvýší svou ziskovost a zlepší zákaznické služby prostřednictvím redukce skladových zásob a lepšího přehledu o stavu objednávek a jejich plnění.

Společnost Moravan Aviation se implementací řešení LN rozhodla vyřešit klíčové výzvy v oblasti své IT infrastruktury, mezi které patří nízká digitalizace dat a omezený přístup k potřebným údajům. Infor ERP LN poskytne rychlejší shromažďování a analýzy dat pro kvalifikovanější obchodní rozhodování, dodržování termínů dodávek, efektivnější plánování a řízení výroby, zlepšení výrobních procesů a lepší spolupráci se zákazníky.

Společnost Infor oslovila Moravan Aviation především komplexností řešení Infor ERP LN 6.1 z hlediska potřeb zákazníka, korektní cenou, dobrými reference z leteckého průmyslu a vysokou úrovní expertízy pracovníků Infor. LN nabízí integrovanou expertízu z leteckého odvětví a nízké celkové náklady na vlastnictví.

„Musíme dodržovat nejvyšší úroveň kvality našich produktů a služeb, abychom uspokojili poptávku našich zákazníků,“ řekl Doc. Ing. Ladislav Smrček, generální ředitel Moravan Aviation. „Řešení LN nám poskytuje takovou podporu obchodním procesům, která nám pomáhá tyto standardy dodržovat. Urychlením toku informací v reálném čase v celé společnosti zkrátíme dobu pro dodání výrobků na trh, zlepšíme spokojenost zákazníků a zvýšíme naši konkurenceschop­nost.“

„Moravan Aviation patří mezi tradiční české výrobce, který v současnosti expanduje na mezinárodní trhy,“ řekl Tomáš Matějovský, Country Manager Infor Czech. „Infor ERP LN poskytuje integrované funkcionality, které podniky potřebují v rámci konkurence na globálních trzích. Jedná se o škálovatelné řešení, jednoduše implementovatelné a integrovatelné s dalšími řešeními podporující dlouhodobý růst podniku.“

Mezi hlavními přínosy řešení Infor ERP LN zákazník očekává především snížení skladových zásob, okamžitý přehled o stavu plnění zakázek a dodávek, a možnost kvalitního řízení všech významných procesů ve společnosti. LN navíc podporuje požadavky identifikace a dohledatelnosti produktů od nákupu až po předání zákazníkovi (včetně fáze provozu letadla), nebo kvalitní změnové řízení a sledování konfigurace produktů.

Infor ERP LN poskytuje obchodně specifické funkcionality v rámci škálovatelné, vícejazyčné, otevřené platformy pro výrobce z nejrůznějších odvětví jako strojírenství, high-tech či zpracování kovů. Obsahuje specifické funkcionality jako například reportování a audit výrobních cyklů a zásob, optimalizované třídění a konsolidace faktur, konsolidace nákupních požadavků do jedné objednávky, a nové výkazy s integrovanými nákupními a prodejními objednávkami.

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?