Motorola a Microsoft rozšiřují strategické spojenectví o platformu Microsoft Dynamics AX

[Tisková zpráva] Praha 19. července 2007 – Společnost Motorola, Enterprise Mobility Business (dříve Symbol Technologies), vedoucí poskytovatel služeb a řešení v oblasti podnikové mobility, oznamuje rozšíření svého partnerského programu se společností Microsoft, díky kterému budou moci další partneři vyvíjet aplikace postavené na platformě Microsoft Dynamics pro vybrané mobilní terminály firmy Motorola.

Spojenectví bylo oznámeno v souvislosti s aplikací Microsoft Dynamics AX Mobile Sales, kterou na trh uvádí firma Microsoft společně s nástroji pro vývojáře Microsoft Dynamics Mobile Development Tools. Členům celosvětového partnerského programu firmy Motorola se tak otevírá nová cesta k migraci podnikových řešení pro mobilitu na platformu Microsoft Dynamics. Zákazníci používající platformu Microsoft Dynamics AX tak nyní mohou vybavit své pracovníky v terénu pokrokovým řešením Motorola, mezi jehož přednosti patří vyšší produktivita práce a možnost rozhodovat se přímo v místě výkonu práce. Podniková řešení pro mobilitu vyžadují hardwarové i softwarové aplikace, a tak vztah mezi Motorolou a Microsoftem znamená pro partnery v programu Channel Partner obou společností zcela nové příležitosti. Na základě dohody mohou partneři firem Motorola a Microsoft po splnění podmínek kvalifikačního programu vstupovat do komunity partnerů druhé společnosti. Partneři mohou také vzájemně spolupracovat při tvorbě komplexnějších řešení pro své zákazníky.

Motorola povzbuzuje distributory firmy Microsoft, aby též vstoupili do jejího prestižního programu PartnerSelect pro podnikovou mobilitu. Tento program získal pětihvězdičkové ohodnocení od časopisu VARBusiness Magazine, a to již čtyři roky za sebou. Zmiňovaný program je navržen v několika variantách uzpůsobených podle odlišných potřeb různých typů partnerů Channel Partner, kam patří nezávislí distributoři softwaru (ISV), systémoví integrátoři (SI) a prodejci VAR (Value Added Reseller).

Anthony Julien, výkonný ředitel společnosti Spectra Interface, partner programu Microsoft Dynamics a současně i partner ISV společnosti Motorola, k tomu řekl: „Efektivním využíváním nástrojů a aplikací od partnerů Microsoft Dynamics Mobile a Motorola jsme nyní schopni nabídnout zákazníkům používajícím platformu Microsoft Dynamics kompletní řešení mnohem rychleji než tomu bylo dříve. Kromě toho se rozšířil i náš geografický záběr.“ Řešení Microsoft Dynamics bylo otestováno a certifikováno s mobilním terminálem Motorola MC70 a systémem Windows Mobile 5.0 i kapesním podnikovým organizérem MC35 Enterprise Digital Assistant se systémem Windows Mobile 5.0 ve spojení s aplikací Microsoft Dynamics Mobile Sales a nástroji Microsoft Dynamics Development Tools.

„Při vývoji našich nástrojů a aplikací jsme více než rok úzce spolupracovali s Motorola Enterprise Mobility Solutions,“ uvedl Bjarne Schøn, produktový manažer v Microsoft Dynamics Mobile. „Velice nás těší, že se spojujeme s firmou Motorola a jejími partnery v oblasti mobilních řešení, a to v celosvětovém měřítku. Společnost Motorola coby přední dodavatel produktů podnikové mobility má silný partnerský program a široké pokrytí potřebné ke spolupráci s Microsoft Dynamics při dodávkách řešení mobility našim zákazníkům.“

Rozšíření spolupráce mezi firmami Motorola a Microsoft dokládá úspěšnost stávající spolupráce mezi těmito dvěma dodavateli, díky které se Motorola stala finalistou kategorie OEM výrobce hardwaru roku v rámci soutěže oceňování nejlepších partnerů Microsoft Partner Program Awards. Motorola již letos získala ocenění Microsoft Windows Embedded CE Partner Excellence Award v kategorii výrobců OEM (Original Equipment Manufacturer).

„Velmi nás těší, že v rámci této iniciativy spolupracujeme s Microsoft Dynamics Mobile,“ uvedl Jeremy Butt, viceprezident pro celosvětové prodejní kanály Enterprise Mobility společnosti Motorola. „Zákazníkům používajícím platformu Microsoft Dynamics AX nyní můžeme nabídnout kompletní řešení, neboť partnerům Motorola Enterprise Mobility stejně tak jako partnerům Microsoft Dynamics nabízíme možnost využívat nástroje Microsoft Dynamics Mobile Development Tools a aplikaci Microsoft Dynamics AX Mobile Sales. Rozšíření našeho vztahu je tak skvělou zprávou nejen pro naše zákazníky, ale i pro partnery Channel Partner.“

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: 9 největších mýtů o mase

9 největších mýtů o mase

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vitalia.cz: Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu