Motorola pomáhá firmě Ce De Candy zlepšit výrobní operace

[Tisková zpráva] Řešení pro podnikovou mobilitu společnosti Motorola zajišťuje výrobci potravin dokonalou schopnost sledovat pohyb zboží podle pravidel FDA

Praha 12. března 2007 – Motorola, Inc. (NYSE: MOT) a PartnerSelect Solution Provider Portable Technology Solutions (PTS) oznamují, že známý výrobce a distributor cukrovinek Smarties®, společnost Ce De Candy Inc., zvolil jejich řešení pro podnikovou mobilitu. Důvodem zavedení tohoto řešení byla nutnost společnosti splnit nová pravidla FDA týkající se potravinového bioterorismu, a zároveň možnost zvýšit účinnost a přesnost jejích výrobních postupů během dodávkového řetězce a ve skladu.

Pravidla FDA vyžadovala, aby do června 2006 začali výrobci potravin udržovat záznamy, které umožňují úplnou sledovatelnost všech surovin a zhotovených výrobků. Společnost Ce De proto zavedla mobilní řešení, které zahrnuje odolné mobilní terminály Symbol MC9000, využívající software TracerPlus od společnosti PTS, bezdrátový přepínač Motorola WS5100, vstupní porty AP300 a přepínač ES3000 s napájením po ethernetu (Power over Ethernet – PoE). Toto řešení bylo během jednoho týdne nakonfigurováno na stávající postupy v Ce De Candy, během dalších čtyř týdnů pak byla plná instalace dokončena.

„Potřebovali jsme řešení, které by nám umožnilo splnit předpisy FDA a zároveň nenarušilo výrobní postupy, jež jsme používali,“ uvedl Rick DePinto, IT manažer společnosti Ce De Candy. „Podnikové mobilní řešení Motorola/PTS splnilo naše požadavky týkající se času a financí, zvýšilo naši produktivitu, vylepšilo kvalitu dat a efektivitu pracovních postupů a v neposlední řadě nám poskytlo dokonalou mechanickou odolnost, která je nezbytná v našem skladovém prostředí.“

Mobilní terminál Symbol MC9000 se používá pro načítání surovin přijatých od dodavatelů a umístěných ve skladech Ce De – každému materiálu je okamžitě určeno číslo suroviny, které je v závěru připojeno ke konečnému výrobku a jeho číslu šarže, jak to vyžadují pravidla proti potravinovému bioterorismu. Číslo koncového výrobku se pak používá ke sledování během procesů výběru a balení až do té doby, než je koncový výrobek vyexpedován na základě objednávky zákazníka.

„Výrobní řešení Motoroly hrají nesmírně důležitou roli ve zlepšování postupů organizací,“ řekl Kevin Prouty, Senior Director výrobních řešení společnosti Motorola. „Podniková mobilita umožňuje organizacím jako je Ce De Candy přeměnit a vylepšit stávající postupy, což zajišťuje rychlejší pohyb zboží ve skladu a v zásadě optimalizuje všechny skladové postupy.“

Společnost Ce De Candy si rovněž vybrala několikaletý servisní plán Motoroly pod názvem Servis od počátku. Ten poskytuje lepší podporu než standardní záruka výrobku – od přednostních odpovědí a hodnocení priority telefonátů až po celkové pokrytí zařízení včetně kosmetických oprav.

„Mobilní podnikové řešení od Motoroly a PTS jsme implementovali zejména kvůli nepřetržitému zákaznickému servisu a podpoře, která zahrnuje všechny procesy od počátku rozhodnutí o koupi produktu až po jeho zavedení,“ dodal DePinto. „S víceletým servisní plánem Servis od počátku máme zaručeny nejlepší služby a podporu našich investic.“

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí