Motorola s novými posilami v personální oblasti

[Tisková zpráva] Praha 22. března 2007 - Společnost Motorola, Enteprise Mobility Business, vedoucí poskytovatel služeb a řešení v oblasti podnikové mobility, rozšířila své řady o dvě nové tváře. Na pozici Inside Channel Account Manager byla jmenována Sandra Mezianová, Territory Account Managererem pro ČR a SR se stal Pavel Rauch.

„Společnost Motorola Enteprise Mobility Business, bývalý Symbol Technologies, prošla na začátku roku velkou strukturální změnou, když se připojila k jedné z největších firem na světě – k Motorole. Posílení personální oblasti proto bylo logickým krokem pro další růst společnosti a zajištění spokojenosti stávajících i budoucích zákazníků,“ uvedl Wolfgang Jonasson, Regional Sales Manager pro střední Evropu.

Sandra Mezianová bude ve své nové funkci zodpovědná za péči a rozvoj prodejního kanálu v České republice a na Slovensku. Do Motoroly přešla ze společnosti Symbol Technologies, kde se starala o PR a marketingové aktivity. Předtím působila v obchodním oddělení ve firmě Danone. Sandra Mezianová ukončila bakalářské studium na Anglo-American College v Praze, nyní studuje MBA program v rámci City University of Washington v Praze. Je svobodná a mezi její zájmy patří chov siamských/ori­entálních koček.

Pavel Rauch (1968) bude mít v rámci své pozice Territory Account Manager na starosti nejvýznamnější zákazníky Motoroly v České republice a na Slovensku. Má za sebou dlouholeté zkušenosti v oblasti mobilních komunikací, které získal ve společnostech BenQ Mobile a Siemens. V letech 2002 a 2003 byl vyznamenán společností Siemens oceněním Top Emplyoee. Pavel Rauch vystudoval ČVÚT. Je ženatý, má dvě děti a ve svém volném čase se nejraději věnuje cyklistice.