MS Outlook konektor do datové schránky má již 10 000 uživatelů

Autor: 21971

[Tisková zpráva] (Ostrava, 28. května) – V květnu 2010 došlo k překročení hranice 10 000 uživatelů, kteří si pořídili produkt společnosti AutoCont CZ a.s. „MS Outlook konektor do datové schránky“. Pořídili si buď základní verzi, která je ke stažení zdarma, nebo placenou rozšířenou verzi Standard nebo Business.

Největší výhody konektoru vidí jeho uživatelé ve výrazně jednodušším přístupu do datové schránky, respektive pracují s daty z datové schránky jako s běžnou poštou. „Nejprve jsem si vyzkoušel verzi, kterou AutoCont nabízí zdarma. Ověřil jsem si, že odesílání a příjem datových zpráv je triviální operací. V manuálu jsem si přečetl, jaké možnosti přináší verze Standard a Business a s ohledem na to, že mám 10 datových schránek, tak jsem se rozhodl pro komfortnější práci zakoupit verzi Business,“ říká Filip Kopel, ředitel společnosti AGF, s.r.o.

„U aplikace MS Outlook konektor do datové schránky naši zákazníci oceňují, že mají zajištěn jednoduchý přístup do datové schránky a že je ovládání velmi jednoduché, stejné jako posílání e-mailu“ doplňuje Patrik Šolc, manažer prodeje služeb divize Centrální prodej ve společnosti AutoCont.Detailní informace o vlastnostech a cenách jednotlivých verzí aplikace s možností přímo vyzkoušet či zakoupit získáte na: www.profiemail­.cz/ds