MSI představuje grafiku N450GTS Cyclone OC

[Tisková zpráva] Tichá síla skvělého chladiče MSI Cyclone

Společnost MSI, přední světový výrobce základních desek a grafických karet, dnes oficiálně představila grafickou kartu N450GTS Cyclone OC. Karta je osazena přetaktovaným grafickým čipem NVIDIA GeForce GTS450 a unikátním a osvědčeným chladičem MSI Cyclone. Ventilátor o průměru 9 cm s řízenými otáčkami zlepšuje průtok vzduchu o 40 %, dokáže snížit provozní teploty karty až o 17 °C a navíc je až o 7 % tišší než chladiče na referenčních modelech. Díky jedinečnému nástroji MSI Afterburner v2.0 mohou uživatelé kromě jiných nastavení měnit také napětí GPU a mnohem snáze tak dosáhnout lepších výsledků při přetaktování. Navíc díky použití kondenzátorů s pevným dielektrikem (pevných kondenzátorů) karta nabízí mnohem vyšší stabilitu a dlouhou životnost.

Fantastický systém chlazení MSI Cyclone
Krafická karta MSI N450GTS Cyclone OC je osazena vlastním chladičem od MSI s názvem Cyclone. Velký 9cm ventilátor s řízenými otáčkami zajišťuje ve srovnání s referenčním chladičem o 40 % lepší průtok vzduchu. Díky použití dvou heat-pipe a poniklované měděné základně chladiče je vyzařované odpadní teplo rychle a velmi efektivně odváděno žebry chladiče Cyclone. Ve srovnání s referenčními chladiči je systém chlazení MSI Cyclone o 7 % tišší a schopný snižit průměrnou teplotu karty o 17 °C a zajistit tak mnohem lepší provozní podmínky pro grafický čip karty.

Pouze u MSI: Nástroj pro přetaktování Afterburner v2.0
Krafická karta MSI N450GTS Cyclone OC je vybavena špičkovými komponentami, které zahrnují i pevné kondenzátory, a díky tomu uživatelům zaručuje stabilní provoz a výkon a zároveň dlouhou životnost. Ve spojení s unikátním nástrojem pro přetaktování MSI Afterburner je možné upravovat hodnoty napájení grafického čipu a dosáhnout tak ještě lepších výsledků při přetaktování. Inteligentní funkce pro řízení otáček ventilátoru monitoruje dosahované teploty a zaručuje stabilní provozní prostředí i při přetaktování. Nástroj navíc umožňuje v reálném čase měnit frekvenci GPU a pamětí a současně sledovat dosažené výsledky. Stabilitu provedeného nastavení můžete velmi účinně prověřit prvotřídním testovacím nástrojem Kombustor.

Podporuje PhysX a technologii 3D Vision
Grafická karta MSI N450GTS Cyclone OC přináší podporu DirectX 11, PhysX a technologie 3D Vision i mezi karty v nejnižším cenovém segmentu. Díky DirectX 11 a PhysX jsou vaše hry a grafika realističtější a detailnější, zatímco technologie 3D Vision vám přináší možnosti 3D zábavy.

Název: N450GTS Cyclone 1GD5/OC
PhysX: √
PureVideo HD: √
HDCP: √

Více informací o cenách a dostupnosti MSI produktů získáte u svého MSI partnera.

O společnosti MSI
MSI se pyšní více než dvacetiletou zkušeností v navrhování a výrobě IT produktů s vysokým výkonem. Produktovou řadou MSI jsou základní desky, grafické karty, notebooky, spotřební elektronika, barebony, budování sítí, serverové výrobky a plně integrované externí periferie. S certifikací ISO 9001 a ISO 14001 poskytují výrobky MSI nejvyšší výkon, spolehlivost a zvýšenou produktivitu. Naše výrobky dodáváme prostřednictvím místních poboček v Holandsku, Srbsku, Německu, Itálii, Polsku, Francii, Rusku, Taiwanu, USA, Kanadě, Brazílii, Japonsku, Číně, Korei, Austrálii, Velké Británii a Indii. MSI dodává své produkty distributorům, výrobcům PC a systémovým integrátorům. Více informací naleznete na oficiálních webových stránkách www.msi.eu.

Společnost Mystar Computer BV (MSI Holandsko) byla založena v roce 1998. Naleznete ji v Sonu blízko Eidhovenu a spravuje celý marketing, obchod, logistiku a poprodejní servis zákazníků v celé Evropě.