MůjBankéř Aktuálně.cz = know-how finančních poradců zdarma

[Tisková zpráva] Scott & Rose a Centrum Holdings spouští novou službu: MůjBankéř Aktuálně.cz Objektivní a komplexní srovnání široké nabídky bankovních a finančních produktů na jednom místě MůjBankéř Aktuálně.cz nabízí více než 700 produktů, které obsahují více než 40 000 položek.

Desetileté zkušenosti se zpracováním, srovnáním a analýzou dat a informací o finančních produktech využívá společnost Scott & Rose v novém společném projektu MůjBankéř Aktuálně.cz, který se zaměřuje na zprostředkování komplexní nabídky finančních produktů široké veřejnosti jednoduchým a přehledným způsobem.

MůjBankéř Aktuálně.cz obsahuje údaje o celé škále finančních produktů na trhu: spoření, běžné účty, platební karty, přímé bankovnictví, úvěrové produkty (kontokorenty, hypotéky, úvěry, kreditní karty, úvěry ze stavebního spoření) a o poplatcích a sazbách. Jednotlivé parametry jsou průběžně aktualizovány.

Uživatelé ocení zejména komplexnost dat a parametrů. Mají možnost jednoduše porovnat jednotlivé nabídky z mnoha různých pohledů a kritérií:

• náklady na daný produkt (poplatky a sazby),
  • parametry jednotlivých produktů včetně nabízených bonusů
  • lokalita nejbližší pobočky či bankomatu
  • nebo získat další informace o dané finanční instituci (např. vlastní kapitál, zda má banka v ČR bankovní licenci, hodnocení v oborových soutěžích)

„Velkou výhodou je také zcela svobodná volba, jak může klient postupovat v případě zájmu o některý z finančních produktů: využít kontaktního formuláře dané banky, služeb call centra, nebo dle výběru navštívit nejbližší obchodní místo“, říká Michal Mošnička, obchodní ředitel společnosti Scott & Rose.

MůjBankéř Aktuálně.cz je pro uživatele zdarma a nevyžaduje ani jejich registraci. http://mujban­ker.aktualne.cz

Scott & Rose, spol. s r. o. je analytická společnost, která monitoruje, srovnává, analyzuje informace a provádí výzkum trhu v oblasti nabídky finančních produktů, a to nejen v ČR a na Slovensku, ale také v Polsku, Maďarsku, Rakousku a Německu. Pro zpracování velkého množství informací používáme vlastní postupy a specializovaný software, který měsíčně zpracovává řádově 100 tisíc databázových položek o finančních produktech, jako jsou např. poplatky, úrokové sazby, vlastnosti produktů, jakými distribučními kanály jsou produkty prodávány, pro jaký segment jsou určeny, jakými marketingovými nástroji jsou nabízeny atd. Široké veřejnosti i klientům z bank a finančních společností jsou tyto informace dostupné prostřednictvím webových portálů MůjBankéř Aktuálně.cz a Money & Business point.

Centrum Holdings je internetová firma s působností ve střední a východní Evropě (Česká republika, Slovensko a Chorvatsko). Návštěvnost jejích webů činí přes 6 miliónů návštěvníků měsíčně. Provozuje, mimo jiné, značky Aktuálně.cz, Žena.cz, Centrum.cz, Atlas.cz, ICQ Centrum.cz, Najisto.cz, Atlas.sk, Aktualne.sk nebo Net.hr. Centrum Holdings má 400 zaměstnanců ve třech zemích.

DigiZone.cz: R2B2 a Hybrid uzavřely partnerství

R2B2 a Hybrid uzavřely partnerství

DigiZone.cz: Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte