Multifunkce HP Officejet Pro 8500A Plus s technologií ePrint získala ocenění European Office Product Awards

[Tisková zpráva] Společnost HP získala cenu za inovace v oblasti nových výrobků

PRAHA, 22. února 2011 – Multifunkční tiskárna HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One získala ocenění za inovace v oblasti nových výrobků v rámci European Office Product Awards (EOPA).

Tuto cenu, udělenou na veletrhu Paperworld ve Frankfurtu, získalo multifunkční za­řízení  Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One za integraci inovativní technologie ePrint společnosti HP do atraktivní tiskárny profesionální kvality. Pomocí dotykové obrazovky o úhlopříčce 10,9 cm mohou uživatelé získat přístup k aplikacím a tisknout z internetu i bez osobního počítače(1) — nebo tisknout odkudkoli díky využití řešení ePrint společnosti HP.(2)

Steve Hilleard, generální ředitel společnosti Office Products International Ltd., která je organizátorem večera EOPA, uvedl: „Tato tiskárna s připojením k internetu uživatelům umožňuje tisknout z libovolného mobilního zařízení. Porotci ji vyhodnotili jako první svého druhu – výrobek přinášející na trh změnu. Možnost tisku bez nutnosti počítače je nový koncept, který perfektně vyhovuje potřebám uživatele. Když došlo na hlasování, bylo rozhodnutí téměř jednomyslné.“

Řada HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One je určena k tomu, aby malým podnikům umožnila zapůsobit nejlepším možným dojmem pomocí barevných tištěných materiálů profesionální kvality, marketingových materiálů nebo jiných obchodních dokumentů při nákladech na stránku až o 50 procent nižších a spotřebě energie až o 50 procent menší než u většiny barevných laserových tiskáren.

„Tato cena je velkým vyznamenáním pro tento sortiment výrobků, které posouvají hranice inkoustového tisku v malých a středních podnicích,“ tvrdí Carlos Bello, manažer značky Officejet pro region EMEA. „Řada HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One je určena k tomu, aby nabízela tisk barevných dokumentů profesionální kvality za nižší cenu na stránku než laserové tiskárny. (3) Jsme hrdí na to, že naše inovace byly tímto způsobem oceněny.”

Večera EOPA, organizovaného společnostmi OPI a Messe Frankfurt, se zúčastnilo přes 350 hostů.

O společnosti HP

HP neustále vytváří  nové příležitosti pro uplatnění techno­logií, které  významně ovliv­ňují jednotliv­ce, firmy i celou společnost. Jako největší technologická firma světa nabízí HP špičkové  produkty zahrnující tis­kové řešení, osobní výpočetní  techniku, software, služby a IT infrastrukturu. Další informace o společnosti HP (NYSE: HPQ) jsou k dispozici na webu www.hp.com.