myCASH má novou oborovou verzi pro prodejny Duty Free

[Tisková zpráva] Společnost KVADOS, a.s. zahájila 8. 4. 2010 ve společnosti UG Air, a.s. implementaci nové vertikály pokladního systému myCASH™ určené pro Duty Free prodej. UG Air, a.s. provozuje na mezinárodním letišti Praha-Ruzyně 15 obchodů, které využívají 34 kas s informačním systémem VENTUS. Na základě kladných zkušeností s ním i spoluprací se společností KVADOS, a.s. a vynikajícími referencemi rozhodnul ve 2. polovině roku 2009 management zákazníka o migraci na nejmodernější řešení maloobchodního prodeje ve všech prodejnách a pokladnách. Pro myCASH™ tak byla vyvinuta další vertikála určená přímo pro prodej v bezcelním prostředí, která bude v UG Air, a.s. kompletně nasazena v ostrém provozu do 15. 5. 2010.

Řešení myCASH™ určené pro prodejny ruzyňského letiště obsahuje řadu unikátních prvků. Patří mezi ně například integrace dvou displejů – vedle klasického prodejního je druhý orientován k zákazníkům. V jeho horní části se zobrazuje cena, zatímco spodní prostor je aktivně využíván k reklamě a přímé interakci nakupujících. Díky tomu je možné vytvářet a promítat speciální spoty či probíhající akce, čímž je myCASH™ obohacen o nový nástroj marketingové podpory prodeje.

Vývoj nové oborové verze myCASH™ trval díky příkladné spolupráci s klientem pouze 5 měsíců včetně podrobné analýzy. Již po třech měsících byla připravena a spuštěna testovací verze. Klient od ostrého provozu očekává zjednodušení obsluhy, vyšší rychlost odbavování zákazníků a zatraktivnění samotného prodeje.

O společnosti UG Air, a.s.
UG Air, a.s. je provozovatelem 15 obchodů v bezcelní zóně letiště Praha-Ruzyně, do jejichž sortimentu patří parfémy a kosmetika, alkohol i nealko nápoje, cukrovinky, káva, čaj či tabákové výrobky. V nabídce jsou ale i doplňky, móda a drogistické zboží. UG Air, a.s. je ovládána společností UNIMEX GROUP, a.s., jednou z největších privátních firem v České republice.

O společnosti KVADOS, a.s.
Společnost KVADOS, a.s. je významným systémovým integrátorem a výrobcem vlastních informačních systémů. Klíčové produktové skupiny VENTUS, myAVIS™, myWORK™ a myCASH™ jsou určeny společnostem působícím ve výrobním, obchodním, distribučním, servisním nebo logistickém sektoru. Novinkou roku 2010 je informační systém myFABER™.

KVADOS, a.s. existuje již od roku 1992 a v současnosti aktivně působí na většině evropských trhů. Využívá k tomu vlastních obchodních zastoupení i rozsáhlé sítě obchodních partnerů. Roční obrat skupiny KVADOS přesahuje 140 milionů Kč a počet odborných zaměstnanců překročil v roce 2010 hranici 120 lidí.

V roce 2009 skupina KVADOS popáté v řadě zvítězila v mezinárodní soutěži Microsoft Awards, což je potvrzením vyspělosti a přínosů vyvíjených produktů. Mimo to je skupina KVADOS například Gold Certified Partner společnosti Microsoft, T-Mobile Solution TOP Partner v České republice, Hewlett-Packard 2009 Preferred Partner a ESET Gold Partner.