Na Seznam E-mailu si může uživatel kromě elektronické pošty zároveň vést účet u eBanky

Na Seznam E-mailu si může uživatel kromě elektronické pošty zároveň vést účet u eBanky

Internetový portál Seznam.cz a eBanka nabízejí od 11. července 2001 uživatelům služby Seznam E-mail možnost založit si a vést účet u eBanky. Došlo tím k logické integraci dvou frekventovaných a oblíbených služeb, které nabízejí uživatelům komfort využívající moderních informačních technologií.

Na Seznam E-mailu si může uživatel emailové schránky zjistit informace o eBance, může si založit účet nebo vstoupit do Klientského systému na svůj účet. Stejně jako ke své e-mailové schránce bude mít uživatel přístup ke svému účtu u eBanky z kteréhokoli počítače připojeného k internetu – odkudkoliv a kdykoliv. Přístup na účet bude chráněn standardním způsobem autorizačním kódem generovaným prostřednictvím Elektronického klíče. Noví klienti eBanky, kteří si založí Osobní účet prostřednictvím stránek http://email.sez­nam.cz, dostanou bonus v podobě ročního vedení platební karty VISA Classic nebo EuroCard/MasterCard Standard (včetně pojištění) zdarma.

Tomáš Kapalín, obchodní ředitel společnosti Seznam.cz, integraci nabídky eBanky do Seznam E-mailu vysvětluje: „eBanka poskytuje podle hodnocení Hospodářských novin nejkvalitnější online bankovní služby v České republice. Seznam E-mail má pro svou spolehlivost v současnosti již přes milion registrovaných účtů. Na Seznam E-mailu tak své služby nabízejí dva přední hráči ve svých tržních segmentech.“

Zdeněk Přibyl, výkonný ředitel pro prodej a péči o klienta eBanky, hodnotí společnou nabídku: „Bankovní systém eBanky postavený na informačních technologiích umožňuje přinášet klientům individuální řešení. Nyní můžeme nabídnout uživatelům e-mailu nejnavštěvova­nějšího českého portálu výrazně jednodušší a rychlejší přístup do naší banky.“ Seznam.cz, a.s. provozuje nejnavštěvovanější portál českého internetu na www.seznam.cz , se 120 miliony zhlédnutých stránek v květnu 2001. Nabízí uživatelům zdarma celou škálu praktických služeb: Seznam.cz – katalog a vyhledávání, Můj Seznam – zpravodajství včetně TV programů, předpovědi počasí, kulturních přehledů, finančního a ekonomického zpravodajství, Novinky.cz – internetový magazín, Seznam E-mail, Seznam SMS bránu, Seznam Sweb – webhosting ve verzích Profi a Light, Seznam Mapy, Seznam Lidé – vyhledávání lidí, Seznam Software – nabídka volně šiřitelného softwaru, Seznam Slovník, Seznam Práce a nově Seznam Reality. Cílem je poskytovat služby maximálně spolehlivé a uživatelsky přívětivé. eBanka, www.eBanka.cz, je na českém trhu od roku 1998 synonymem pro moderní přímé bankovnictví. Byla první bankou, jež začala poskytovat bankovní služby po internetu a přes mobilní telefon s technologií GSM. Účet je možné obsluhovat všemi dostupnými komunikačními kanály: prostřednictvím internetu, klasického telefonu (Telefonní bankéř, Konverzant – automat), mobilního telefonu (GSM Klasik nebo GSM SIM Toolkit), prostřednictvím bankovních terminálů v samoobslužných zónách, Osobních bankéřů v Klientských centrech, faxu a pošty. eBanka nabízí široké portfolio finančních služeb od vedení běžného účtu, termínovaných vkladů až po hypotéku, stavební spoření, penzijní připojištění, životní pojištění a investice do zahraničních podílových fondů.