Na Top-Pojisteni.cz srovnávají rekordní počty uživatelů nabídky pojišťoven!

Na TOP-POJISTENI.CZ srovnávají rekordní počty uživatelů nabídky pojišťoven!

Portál TOP-POJISTENI.CZ zahájil provoz v úterý 1.11.2005 a za první dva týdny své existence se velmi rychle dostal do povědomí českých internetových uživatelů. Stránky www.Top-Pojisteni.cz do dnešního dne navštívilo více než 70 000 návštěvníků a téměř polovina z nich si nechala bezplatně zpracovat srovnávací výpočet pojištění.

Po necelých čtyřech letech vývojové práce a zkušeností ze zahraničního trhu byl dne 1.11.2005 spuštěn nový pojišťovací online portál www.top-pojisteni.cz. Tato internetová platforma, jediná svého druhu v České republice, umožňuje jednoduché a přitom detailní srovnání všech produktů pojištění odpovědnosti z provozu motorových vozidel nabízených na českém trhu. Aktuálně poptávané povinné ručení je prvním nabízeným produktem. K získání nejvýhodnějšího pojištění postačí běžnému uživateli PC jen pár sekund k velmi přehlednému a snadnému proklikání formulářem. Top-Pojisteni.cz vyřizuje podané žádosti svých klientů bezplatně. V současné době není na českém trhu pohodlnější způsob jak získat nejvýhodnější pojištění či okamžitou orientaci v nabídce pojišťoven. „Výsledky prvních dvou týdnů předčily naše nejsmělejší očekávání,“ konstatuje jednatelka společnosti Dr. Alena Bartoňová. „Několik stovek spokojených klientů již uzavřelo prostřednictvím Top-Pojisteni.cz pojistnou smlouvu. Přes překvapivě vysoký počet žádostí se snažíme našim klientům vyjít maximálně vstříc a návrhy na uzavření pojištění zpracováváme ještě týž den.“ Vzhledem k velkým cenovým rozdílům daným rozdílnými pojistnými sazbami mohou obyvatelé ČR ušetřit až 70% na platbách pojistného. Pavel Ronovský, vedoucí projektu TOP-POJISTENI.CZ daný úspěch komentuje: „Vůbec první možnost transparentního srovnání celého pojistného trhu ČR vyvolala nadšenou odezvu našich klientů, kteří díky našemu portálu nemusí vůbec navštívit pobočku pojišťovny či vstoupit do osobního kontaktu s jejím pojišťovacím agentem. Myslím si, že tomuto hodně přispěla znalost trhu, objektivita a především nezávislost na pojišťovnách portálu Top-Pojisteni.cz, která umožňuje jednoduché srovnání komplexní nabídky pojistných sazeb“. Na jaře příštího roku bude v dostatečném předstihu před letními dovolenými spuštěn srovnávací portál pro cestovní pojištění, který nabídne obdobné možnosti úspor, komfort při sjednávání pojištění a záruku objektivity. V průběhu roku 2006 přibudou další druhy pojištění jako např. pojištění havarijní, životní, penzijní připojištění a pojištění domácnosti. „Tímto bychom se chtěli ještě více přiblížit svým klientům a stát se jejich samozřejmým partnerem při výběru jakéhokoliv typu pojištění,“ dodal P. Ronovský.