Nabídka internetu od GTS Novera: několikanásobné navýšení rychlosti, stejné ceny

[Tisková zpráva] Celonárodní telekomunikační operátor GTS Novera dnes představil inovovanou nabídku pro nové zákazníky svého internetového připojení Novera DSL. Dosavadní čtyři rychlostní profily jsou nyní nahrazeny dvěma novými o rychlostech až 8 Mbit/s a až 16 Mbit/s bez navýšení cenových tarifů.

Ty odpovídají doposud používaným cenám za připojení o rychlostech 2 Mbit/s a 4 Mbit/s, tedy 395 Kč respektive 595 Kč měsíčně bez DPH. Za zřízení služby Novera DSL zaplatí zákazník pouhou 1 Kč. Navýšení rychlostí se zároveň týká i balíčků Novera komplet pro, Novera komplet office a Novera duo expres, které kombinují připojení k internetu s hlasovými službami.

Novera DSL – internet bez limitů

Od dnešního dne jsou v nabídce pouze dvě rychlostní varianty internetového připojení Novera DSL, obě bez datových limitů. Za základní verzi služby Novera DSL Fun s agregací 1:50 o rychlosti až 8192/512 kbit/s zaplatí zákazník 395 Kč měsíčně, za rychlost až 16384/768 kbit/s pak 595 Kč. Profesionální varianta služby Novera DSL Profi s agregací pouhých 1:20 vyjde zákazníka na 995 Kč, respektive 1695 Kč měsíčně v závislosti na zvolené přenosové rychlosti. Za zřízení služby Novera DSL zaplatí zákazník pouhou 1 Kč. Nabídka platí bez ohledu na délku uzavřeného kontraktu pro všechny nové zákazníky, kteří si službu objednají do konce tohoto roku. Pokud se uživatel zaváže k využívání služby na delší dobu, může si navíc vybrat z nabídky několika modemů za výhodnou cenu – až za 1 Kč.

Kombinace vysokorychlostního internetu a volání – ideální balíček pro firmy všech velikostí

Úprava přenosových rychlostí se vedle základní služby internetového připojení, služby Novera DSL, týká i služeb Novera komplet pro, Novera komplet office a Novera duo expres. Ty představují výhodnou kombinaci vysokorychlostního připojení k internetu a volání. V souvislosti se změnou rychlostních profilů byla pro všechny tyto služby představena i nová akční nabídka platná do 31. ledna 2009.

Pro nejmenší firmy, živnostníky a domácí kanceláře je určena služba Novera duo expres.

Ta nyní nabízí již pouze dvě rychlostní varianty až 8 Mbit/s a až 16 Mbit/s s a­gregací 1:40. V rámci akční nabídky může zákazník získat aktivaci za 1 Kč a k tomu modem nebo přenesení čísla opět za 1 Kč. Ke každé nové objednávce je navíc bezdrátový telefon Sencor STC 300 zdarma. Novinkou je zavedení množstevních slev. Již při vyčerpání objemu volání v hodnotě 600 Kč má zákazník nulový paušál za používání pevné linky.

Služba Novera komplet office

Služba Novera komplet office, která standardně nabízí slevy na paušál dle objemu telefonního provozu, je určena pro malé a střední firmy. Noví zákazníci si mohou vybrat opět ze dvou rychlostních variant až 8 Mbit/s a až 16 Mbit/s s a­gregací 1:40. Dále mají na výběr čtyři rychlosti s nízkou agregací 1:8 – 4 Mbit/s, 8 Mbit/s, 10 Mbit/s a 12 Mbit/s. V rámci akční nabídky si může zákazník pořídit službu s připojením o rychlosti 8 Mbit/s za cenu 4 Mbit/s a 12 Mbit/s za cenu 10 Mbit/s – obojí platí pro agregaci 1:8. Aktivace, instalace technikem, modem a přenesení čísla je při využití akční nabídky po 1 Kč.

Individuální telekomunikační řešení Novera komplet pro je určeno pro střední a velké firmy.

Díky širokým možnostem konfigurace umožňuje vytvořit řešení pro připojení telefonní pobočkové ústředny a počítačové sítě podle konkrétních potřeb zákazníka. Struktura nabízených rychlostních profilů připojení k internetu odpovídá službě Novera komplet office. Stejná je v rámci akční nabídky i cena za aktivaci, instalaci technikem, modem, a přenesení čísla – vše je po 1 Kč.

Více informací včetně kompletního ceníku je k dispozici na www.gtsnovera.cz. Ceny uvedené v textu jsou bez DPH.

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Vitalia.cz: Bižuterie tisícinásobně překračuje povolené limity

Bižuterie tisícinásobně překračuje povolené limity

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo