Nadační fond manželů Livie a Václava Klausových

Nadační fond manželů Livie a Václava Klausových

Společným zasedáním zakladatelů, správní rady a dozorčí rady na Zámku Lány se 10. listopadu 2003 začala oficiálně psát historie Nadačního fondu manželů Livie a Václava Klausových. Ve stejný den byla spuštěna i internetová prezentace nadačního fondu www.nadacnifon­dklausovych.cz.

Internetovou prezentaci nadačního fondu realizoval výhradní dodavatel internetových a on-line řešení pro Kancelář prezidenta ČR, společnost FG Forrest. Tato společnost vytvořila v první polovině roku 2003 nové www stránky Pražského hradu a prezidentské kanceláře – www.hrad.cz.

Webová prezentace obsahuje aktuální zprávy mapující činnost nadace a rovněž podrobné informace o zakladatelích a správní radě fondu.

Prezentaci najdete na adresách: www.nadacnifon­dklausovych.cz nebo www.nadaceklau­sovych.cz.

FG Forrest – Creative Technologies působí na trhu od roku 1996. Spojením kreativních, marketingových, IT a dalších služeb nabízí jedinečná komplexní řešení pro elektronická média – www aplikace, e-business systémy, multimedia. Mezi nejvýznamnější klienty FG patří např. Kancelář prezidenta republiky, Komerční banka, GE Capital, značka Libresse, Sazka, McDonald's, Živnostenská banka či Západočeská energetika. Více informací na www.fg.cz.