Nákup při sledování oblíbeného filmu: T-Systems umožňuje nakupovat prostřednictvím filmů a videoklipů.

[Tisková zpráva] Chcete si objednat koženou bundu akčního hrdiny, kopačky špičkového útočníka nebo pánev oblíbeného kuchaře? Běží-li k tomu na internetu vhodné video, mohlo by to být brzy možné. Nový produkt oddělení multimediálních řešení společnosti T-Systems (T-Systems Multimedia Solutions) umožňuje především internetovým obchodníkům začlenit jejich výrobky do videoklipů a filmů. Pomocí filmů lze výrobky prezentovat doslova „v akci“. Další informace poskytuje kupujícímu klepnutí na požadovaný produkt nebo zákazník může například měnit barevné provedení výrobku během sledování filmu. Milovníci vaření tak mohou koupit pánev třeba během televizní kuchařské show.

„Naše řešení dává nový rozměr vztahu mezi výrobcem, prodejcem a zákazníkem“, uvádí Ferri Abolhassan, jenž ve vedení T-Systems odpovídá za oblast systémové integrace, do které patří i multimediální řešení. „Nakupování se tak stává více emocionálním, multimediálním zážitkem.“ Zákazníci mohou zboží také on-line hodnotit.

Provozovatel obchodu dostává redakční nástroj k interaktivnímu provedení svých videoklipů. Stačí přitom zvolit jednotlivé prvky v připraveném videoklipu – krok za krokem. Systém poté pro celý klip stanoví, které prvky mají být aktivní a u kterých mohou být zobrazeny informace a popisy. Poskytuje též informace, který produkt je nejoblíbenější. Hotové videoklipy pak jen stačí umístit na internet. O servis, údržbu a provoz serveru a aplikací se stará T-Systems Multimedia Solutions.

Možnosti uplatnění řešení „Media Commerce Experience“ lze shlédnout na: www.t-systems-mms.com/clickvids.

O společnosti T-Systems
T-Systems Czech Republic nabízí síťově orientovaná ICT řešení a služby zahrnující systémovou integraci, implementaci a provoz ICT systémů. Zaměřuje se především na podnikovou klientelu, a to jak na nadnárodní koncerny s celosvětovou působností, tak i na významné lokální podniky. V roce 2008 činily výnosy společnosti přes 2,9 miliardy korun.

Skupina T-Systems patřící do koncernu Deutsche Telekom AG je jedním z vedoucích evropských poskytovatelů služeb a řešení informačních a komunikačních technologií (ICT) pro podnikové zákazníky. Skupina má přes 46.000 zaměstnanců ve více než 20 zemích světa a její výnosy v roce 2008 činily přibližně 11 miliard eur.

Služby společnosti T-Systems představují pro zákazníky optimalizaci procesů, zlepšení kvality a snížení nákladů na oblast interních ICT systémů. To ve svém důsledku poskytuje zákazníkům vyšší flexibilitu a možnost koncentrace na jejich hlavní předmět činnosti.

Informace o společnosti a jejích službách najdete na internetových stránkách www.t-systems.cz nebo na mezinárodních stránkách www.t-systems.com.

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D