Nakupni-dum.cz nový, dokonalejší a levnější

11. 3. 2005

Nakupni-dum.cz nový, dokonalejší a levnější

Ostrava, 9. března 2005 – Společnost WebSystems, provozovatel jednoho z největších internetových obchodů NAKUPNI-DUM.cz, spustil zcela novou verzi svého obchodu.

Stránky obchodu se nyní načítají mnohem rychleji, zákazníci jistě ocení také mnohem přívětivější a přehlednější prostředí a v neposlední řadě spoustu nových užitečných funkcí (on-line informace o skladové dostupnosti výrobků, možnost porovnání výrobků mezi sebou, vytřídění položek od několika vybraných výrobců současně, zobrazování alternativního a souvisejícího zboží nebo diskuse ke každému produktu).

Tomáš Valach, ředitel společnosti, ke spuštění nové verze obchodu říká: „Spuštění nové, rychlejší a po mnoha stránkách dokonalejší verze bylo jen logickým důsledkem rostoucí obliby našeho obchodu. V roce 2004 vzrostl náš obrat oproti roku předcházejícímu téměř o 100%, a to při mnohem nižších investicích do reklamy. Byli jsme si však vědomi toho, že systém, na kterém Nakupni-dum.cz běží, má spoustu nedostatků, které jsme se rozhodli odstranit přechodem na systém ShopEngine firmy NetDirect. Díky usilovné práci vývojářů patří nyní náš obchod k absolutní technologické špičce na českém internetu. Také první ohlasy našich zákazníků svědčí o tom, že několik měsíců práce na novém Nákupním domě přineslo své ovoce.“

Se spuštěním nové verze obchodu Nakupni-dum.cz došlo také k podstatnému rozšíření sortimentu a k velmi výraznému snížení cen spotřební elektroniky a foto techniky. Zákazníci také určitě ocení možnost nakupovat na Nákupním domě na splátky bez toho, aniž by museli dokládat potvrzení o příjmu. Výsledek schvalovacího procesu navíc pracovníci obchodu sdělí zákazníkovi do 15 minut od odeslání žádosti.

„Navázali jsme další významná partnerství s novými dodavateli, takže se sortiment prodávaného zboží rozšířil např. o výpočetní a kancelářskou techniku či o dětské zboží a došlo také k poměrně razantnímu snížení cen elektroniky a foto techniky. Zdokonalili jsme dále některé obchodní procesy, díky čemuž došlo např. k podstatnému zrychlení vyřizování objednávek. V dohledné době chystáme spuštění samostatného call centra a e-mail centra, čímž chceme zákazníkům ještě více zpříjemnit nakupování v našem obchodě,“ dodává Tomáš Valach.

O Nákupním domě.cz
Internetový obchod Nakupni-dum.cz, vlajková loď společnosti WebSystems s.r.o., patří k největším obchodům na českém internetu. Za dobu své existence obsloužil již desetitisíce zákazníků. Nakupni-dum.cz v současné době nabízí kompletní sortiment zboží v oblasti bílé techniky, audio-video, foto-kino, výpočetní a kancelářské techniky, dětského zboží a hraček. Sortiment tvoří přes 40.000 položek více než 700 značek a neustále se rozšiřuje. Zboží se rozváží z několika skladů, které jsou rozmístěny po celé ČR.

Kontakt:
Tomáš Valach
ředitel společnosti
E-mail: tomas.valach@web­systems.cz

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Měšec.cz: mBank cenzuruje, zrušila mFórum

mBank cenzuruje, zrušila mFórum

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

120na80.cz: Na ucho teplý, nebo studený obklad?

Na ucho teplý, nebo studený obklad?

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?