Nakupnicentrum.cz se představuje s novou fasádou a modernějšími funkcemi

10. 6. 2010

[Tisková zpráva] Chrudim, 8. června 2010 - Internetový obchod Nakupnicentrum.cz přichází s novým designem a modernějšími funkcemi. Atraktivní vzhled a intuitivnější ovládání usnadní zákazníkům tuzemského e-shopu výběr a nákup zboží. Uživatelé se mohou těšit rovněž na rozšířený sortiment produktů či atraktivní soutěže. Celkové náklady na redesign nákupní galerie se pohybují v řádu statisíců korun.

Inovovaná podoba e-shopu Nakupnicentrum.cz nabízí zákazníkům příjemné uživatelské prostředí s moderní grafikou, která vychází z designu e-shopů rodiny Vivantis. Rozsáhlý redesign obchodu přinesl i změny po funkční stránce, které usnadní samotný průběh nákupu a umožní přehledné vyhledávání jak v komoditách, tak ve značkách. Výhodou je rovněž intuitivní přechod mezi jednotlivými patry e-shopu. Veškeré úpravy byly realizovány v testovacím režimu. Až na drobné výpadky při samotné implementaci nové verze tak nebyl běžný chod nákupního centra narušen a zákazníci nebyli při nakupování nijak omezováni.

„Za čtyři roky svého fungování zaznamenalo Nakupnicentrum.cz jen minimální změny, proto byla modernizace nezbytná,“ uvedl Martin Rozhoň, ředitel společnosti Vivantis, která kromě e-shopu Nakupnicentrum.cz provozuje obchody Parfemy.cz, Hodinky.cz, Sperky.cz, Krasa.cz nebo Prozdravi.cz. „Sjednocením vzhledu nákupní galerie s ostatními obchody navíc podpoříme korporátní identitu společnosti, což považujeme za velmi důležité,“ doplnil Rozhoň s tím, že v rámci zmodernizovaného nákupního centra je i nadále možné nakupovat všechny komodity nabízené společností Vivantis v rámci specializovaných e-shopů.

Na stránkách zmodernizovaného internetového obchodu se nově objevuje formát atraktivních soutěží, prostřednictvím kterých mohou návštěvníci vyhrávat zajímavé ceny. V rámci první soutěže, vyhlášené začátkem června, se hraje o poukaz na zájezd v hodnotě 5 000 Kč. Nákupy zákazníkům zpestří aktuální tipy na nejprodávanější zboží či kvalitní recenze nabízených produktů. Beze změny zůstávají podmínky úspěšného affiliate programu. Partneři společnosti Vivantis, která již na provizích vyplatila více než 7 milionů korun, mohou i nadále počítat s odměnou ve výši až 10 % z ceny komodity.

„Redesign e-shopu byl finančně i časově náročný. Přesto věříme, že se nám tato investice brzy vrátí. Obchodní model velkých nákupních galerií na internetu je podle nás stále zajímavý, zákazníci totiž mohou pohodlně vybírat různé komodity v jediném obchodě. Pro tento model je klíčem k úspěchu výběr kvalitního dodavatele. Jen tak můžeme uspokojit všechny potřeby zákazníků,“ vysvětlila Petra Polanská manažerka e-shopu Nakupnicentrum.cz. „Proto jsme v rámci renovace e-shopu přehodnotili i některé dodavatelské vztahy. Změna partnerů se týkala například dodavatele elektra,“ připomněla Polanská.

Provoz internetového obchodu Nakupnicentrum.cz byl zahájen v roce 2006. E-shop primárně nabízel zboží z oblasti parfémů, hodinek, kosmetiky a produktů pro zdraví. Brzy poté sortiment rozšířil i o další komodity, jako jsou například nábytek, nářadí, erotické zboží, spodní prádlo či šperky. V současné době je na stránkách Nakupnicentrum.cz možné vybírat z 57 400 produktů rozdělených do patnácti oddělení. Mezi nejžádanější komodity se pravidelně řadí elektro a spodní prádlo, v sezóně pak roste zájem o nářadí, zahradní nábytek a hračky.

O společnosti VIVANTIS a.s.
# Společnost VIVANTIS a.s. je druhým nejúspěšnějším internetovým prodejcem v České republice co do počtu objednávek. Zaměřuje se na prodej kosmetiky, parfémů, šperků, hodinek a produktů pro zdraví a provozuje největší internetové obchody ve svém oboru Parfemy.cz, Hodinky.cz, Krasa.cz, Sperky.cz, Prozdravi.cz a Nakupnicentrum.cz.

Zákazníkům internetových obchodů společnosti VIVANTIS a. s. již bylo odesláno více než 1 060 000 zásilek, měsíčně její servery zaznamenají v průměru více než milion návštěv. V široké nabídce najdou zákazníci celkově přes 57 400 výrobků od 680 značek, mezi nimi například 3 000 parfémů, 6 400 typů hodinek, 5 800 druhů kosmetických výrobků, 6 000 šperků či 1 200 produktů pro zdraví.

Společnost VIVANTIS a. s. je členem Asociace pro elektronickou komerci (APEK). Její internetové obchody získaly certifikaci APEK Certifikovaný obchod 1. a 2. stupně, což je pro zákazníky jistota bezpečného a bezproblémového nakupování. Internetové obchody společnosti VIVANTIS jsou držiteli značky SOS – Spotřebitelský audit obchodních podmínek (SAOP), což zákazníkům zaručuje, že obchodní podmínky nejsou v rozporu se zákonem. Dle nezávislého nákupního rádce Heureka.cz by 96 % z 58 600 zákazníků doporučilo internetové obchody VIVANTIS svým známým.

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem