Návštěvníci zvolili nejlepší produkty v anketě Diamantové oko

[Tisková zpráva] Již 14. ročník návštěvnické ankety o nejlepší produkty veletrhů Invex-Digitex zná své vítěze. Návštěvníci výstaviště hlasovali prostřednictvím SMS zpráv a internetu. V kategorii Diamantové oko veletrhu INVEX 2007 se vítězem stal grafický program Zoner Photo Studio 10 (výrobce Zoner software), v kategorii Diamantové oko veletrhu DIGITEX 2007 získala nejvíce hlasů digitální zrcadlovka Canon EOS 40D (výrobce Canon).

Stejně jako loni návštěvníci nevolili nejlepší expozice, ale pouze nejlepší výrobky, služby a technologie, které byly k vidění na obou veletrzích. „Rozdělení do kategorií INVEX a DIGITEX bylo letos pravidly stanoveno jednoznačně podle umístění expozice vystavovale. Největší pozornost přilákaly světové novinky, které byly nejen na stáncích nepřehlédnutelné, ale zaznamenaly také výrazný ohlas sdělovacích prostředků, což se rovněž odrazilo v hlasování“ vysvětluje Petr Ondrášek, ředitel veletrhů INVEX-DIGITEX.

V kategorii Diamantové oko veletrhu INVEX 2007 se vítězem stal grafický program Zoner Photo Studio 10. Přednáškové programy za účasti řady populárních osobností nebo známých fotografů na stánku výrobce Zoner Software přinášelo po celou dobu veletrhu nepřetržitý hlouček návštěvníků zajímajících se o kouzla zpracování digitální fotografie.

Hned v závěsu se umístila světová premiéra produktu Eset Smart Security, v rámci kterého je zakomponovaná i vylepšená verze antivirového programu NOD 32. „Tento produkt je světově zcela výjimečný tím, že v sobě integruje všechny komponenty antivirové ochrany a navíc po počátečném nastavení už pracuje zcela sám, takže funguje na bázi jakési umělé inteligence. Svými vlastnostmi má tedy velkou šanci stát se velice úspěšným hráčem na celosvětovém trhu,“ říká PR manažer společnosti Eset Martin Baranovič. Třetí místo obsadil Acer s notebookem řady Acer Aspire, které společně s dalšími svými premiérami předvedl v rámci pavilonu G2.

Kompletní podzimní kolekci novinek včetně několika desítek nejnovějších fotoaparátů, kamer a tiskáren představila na Digitexu společnost Canon a vlajkovou lodí mezi nejnovějšími technologiemi se pro návštěvníky stala digitální zrcadlovka Canon EOS 40D, která svými hlasy předstihla světovou premiéru druhé digitální zrcadlovky Olympus E-3 a získala nejvíce hlasů v kategorii Diamantové oko veletrhu DIGITEX 2007. Nejatrak­tivnější expozici Digitexu měla bezesporu firma Sony, která dokázala, že to s nástupem HD (vysokého rozlišení) myslí opravdu vážně. Požadavky zákazníků byla schopna uspokojit ve všech ohledech, ale nejvíce zaujala v segmentu Blu-Ray přehrávačů spolu s LCD televizory Bravia, a právě Sony Bravia obsadila v hlasování třetí místo. Konečné pořadí na prvních třech místech v jednotlivých kategoriích je tedy následující::

Diamantové oko veletrhu INVEX 2007
1. grafický program Zoner Photo Studio 10
2. bezpečnostní balík ESET Smart Security
3. notebook Acer Aspire 5920

Diamantové oko veletrhu DIGITEX 2007
1. digitální zrcadlovka Canon EOS 40D
2. digitální zrcadlovka Olympus E-3
3. LCD televizor Sony Bravia KDL-40D3000

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).