Nechte platit Ježíška!

[Tisková zpráva] Mnoho lidí v předvánočním čase přemýšlí, co mají svým blízkým koupit pod stromeček. Přední internetový prodejce, společnost NATURAL MEDICAMENTS s. r. o., se snaží svým zákazníkům toto váhání ulehčit a zpříjemnit prostřednictvím nově spuštěného portálu www.odjeziska.cz. Nový portál není obyčejným katalogem produktů, nabízí Tipy na vánoční dárky a zábavu na jednom místě.

V sekci „Tipy na vánoční dárky“ najdete opravdu pečlivě vybrané dárky pro jednotlivé členy rodiny a přátele. Zboží je skladem a může Vám být doručeno již do druhého pracovního dne! Záruka kvality a nejnižších cen je samozřejmostí.

Vašim blízkým můžete zaslat „dopis od Ježíška“, který v nich vzbudí očekávání a zvědavost. Použít můžete připravený text, nebo můžete vymyslet svůj originální vzkaz. Vaší fantazii se meze nekladou.

Pro návštěvníky je také připravena „vánoční hra“, ve které hráč musí získat co nejvíce bodů zasažením vloček a tajných bonusů. Nejlepší střelec se nejen pobaví, ale také získá poukaz na odběr zboží v hodnotě 5 000,– Kč. Vyhrát můžete také kosmetiku, šperky, parfémy, trička, diáře, produkty pro zdraví a to až do 20. místa! Hra končí 24. 12. 2007.

Chcete „Nechat platit Ježíška“? Pokud pošlete svým známým odkaz na Tipy na vánoční dárky a příjemce pozvánky web opravdu navštíví, budete automaticky zařazeni do slosování. Každý týden až do 23.12.2007 můžete získat poukázku v hodnotě 1 000,– Kč na odběr zboží v našich internetových obchodech – www.parfemy.cz, www.hodinky.cz, www.krasa.cz, www.prozdravi.cz.

Užijte si Vánoce ještě více!